AcasăPoliticaPSD şi PNL au decis strategia pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea, reacție...

PSD şi PNL au decis strategia pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea, reacție furibundă!

(sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

PSD și PNL au decis să meargă cu un candidat comun în cursa pentru Primăria Capitalei. Iar acel nume nu este Gabriela Firea.

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, a declarat că niciunul dintre candidații despre care se discuta până acum nu mai este pe listă, dar că au apărut alți potențiali candidați.

Firea mai are, totuşi, o şansă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat joi că în cadrul coaliţiei cea mai bună opţiune politică este în continuare aceea de a avea candidat comun la Primăria Capitalei.

În cazul în care PNL și PSD vor avea candidați separați, PSD va merge în cursa pentru Primăria Capitalei cu Gabriela Firea, iar PNL cu Sebastian Burduja.

Astfel, Gabriela Firea va intra în cursa pentru PMB doar dacă PNL și PSD vor avea candidați separați.

„În continuare cea mai bună opţiune politică este să avem un candidat comun. Doamna Firea nu reuşeşte să aducă din electoratul PNL, care o virează spre Nicuşor Dan.

E foarte complicat. Pot să înţeleg că doamna Firea este foarte supărată, este cel mai bine clasată dintre toţi posibilii candidaţi ai PSD, dar este nevoie ca acele cifre să ne arate că şi poate câştiga.

Sondajele ne arată că pe ce am încercat să punem candidat comun nu reuşim să punem bazinele electorale la un loc şi nu ne permitem un eşec. Se profilează un candidat care să fie pe proiect administrativ pentru Bucureşti.

În cazul în care nu reuşim acest lucru până luni o să mergem fiecare partid cu candidatul propriu”, a spus Romaşcanu la România TV.

Cum a reacţionat Firea

Gabriela Firea, președintele PSD București, l-a acuzat joi pe Marcel Ciolacu, președintele partidului, că ”nu a luptat suficient” pentru a o impune drept candidat la Primăria București.

”Nu cred că a luptat suficient pentru candidatura mea. Nu cunosc motivul. Pot doar bănui”, a spus ea într-un interviu pentru bugetul.ro.

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei doar dacă PNL și PSD merg separat în alegerile din București.

author avatar
Andrei Ștefan
1.369 afisari

17 COMENTARII

  1. Te ai cam fleșcait? Esti buna doar pentru Pandele ! M as fi bucurat sa te vad cum te jelești

  2. Misto poza aia, cum făceam si noi odată, la școala. Ne puneau o carte in față și țineam un stilou in mîna. Văd ca tu ai un pix . E al lui ciolacu?

  3. Vranceanca are mult tupeu.
    Cu cat sustine fara modestie, „uitati-va la mine, ce frumoasa, desteapta si unica sunt ! Doar eu pot sa fiu primar in….. Bucuresti! „, cu atat pierde procente.

  4. POATE DUMNEZEU A HOTARAT CA ACEASTA GRADINA A „MAICII DOMNULUI” SA NU MAI AIBA IN ADMINISTRATIA SA CU–E MASCULINE SI FEMINIE, PENTRU A O SALVA.
    DOAMNE AUTA POPORUL ROMAN.

  5. Dar cucoana asta nu are macar un pic de demnitate? De ce se „prostitueaza” in halul asta? Când vezi că nimeni nu te vrea tu de ce te bagi mereu in față. Asta e nesimțire. Să candideze pe banii ei daca vrea neapărat. Nici Ciufulici Nicușor nu merita dar macar sta în banca lui deocamdată.

    • Bă păi daca mucușor sta ăn banca lui zic sa-l mai votăm o data nu? Ca de aia voteaza lumea primari ca sa stea in banca lor, și în rest sa nu faca nimic pt. cetațeni?!

  6. Ciolacu gandacu, el este doar sluga devotata lui Johannis, atat, care intr-o zi o sa i-o traga

  7. Domnu’ doctor Carstoiu a ajuns sef la spitalul Universitar, dupa ce Oprescu l-a facut frumos.
    Acum e e cel mai imputit spital si bantuie aer de coruptie pe acolo.
    Nici toalete functionale nu mai au.
    Si il vor manager la primarie?

  8. Te vrei la PRIMÄRIA GENERALÄ a BUCURESTIULUI ! TU ??? care nu stii nimic altceva decat se te rupi in figuri ieftine, sä-ti etalezi garderoba elegantä, desii ai aceiasi valoare ca si VIORICA DÄNCILÄ, adicä…..ZERO !!! Vai de BUCURESTI cu o primäritä ca tine.

  9. Mafia de Firea creeată…cașcaval așteaptă! Vorba lui Piedone calul e de fapt o GLOABĂ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger