AcasăPoliticaÎntâlnire la Guvern. Ciolacu dă ochii cu Firea, după ce Coaliția a...

Întâlnire la Guvern. Ciolacu dă ochii cu Firea, după ce Coaliția a decis candidatul la Primăria Capitalei

sursa foto: realitatea.net

Întâlnire semnificativă la Palatul Victoria, după cele mai recente discuții din cadrul Coaliției, cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei.

Potrivit unor surse, Gabriela Firea se va întâlni, marți, 19 martie, cu premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, la Guvern. Totul, după ce Coaliția ar fi decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu ar urma să fie candidatul comun PSD-PNL la Primăria Bucureștilor.

CITIȚI ȘI: PSD și PNL cheamă doctorul pentru București

Îi va spune personal decizia

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi va comunica personal Gabrielei Firea decizia luată de Coaliție. Și asta cu toate că organizația PSD din Capitală a susținut-o pe aceasta drept candidat din partea partidului pentru Primăria Capitalei. „Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei”, transmitea Firea, la finalul lunii trecute.

Totodată, și liderul PNL Nicolae Ciucă ar urma să se întâlnească și să discute cu Sebastian Burduja, care era varianta de candidat al liberalilor în cazul în care Coaliția ar fi decis să meargă cu o propunere separată la alegerile locale din vară.

Discuțiile dintre Ciolacu și Firea ar urma să aibă loc la câteva zile după ce fosta șefă de la Primăria Capitalei spunea, într-un interviu, că președintele PSD nu a „luptat suficient” pentru candidatura ei. „Nu cred că a luptat suficient pentru candidatura mea. Nu cunosc motivul. Pot doar bănui…”, declarase Firea pentru bugetul.ro.

author avatar
Andrei Coman
340 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce chin! Ce jale pe aia de a lăsat primăria generală în insolvență!!!! VOTĂM NICUȘOR DAN!!!

  2. dar GUVERNUL DANCILA ? ORDINUL EL IL EXECUTA URGENT ! CE ISI FACE CIOLACU CU MANUTA CARE A SCOS DIN GRESEALA SUTELE DE TARABADIU DIN poznar! adio functie ! mincinos este JEGUL ASTA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger