Cauta

Cursa pentru Primăria Capitalei. Ce spune Ciucă, după retragerea lui Cîrstoiu: „Șansele PNL sunt date de profilul candidatului”

sursa foto: Facebook/Partidul Naţional Liberal

După ce de la nivelul Coaliției s-a decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie retras ca variantă de candidat comun pentru cursa electorală din iunie, pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja a fost desemnat candidat al PNL pentru alegerile locale, în lupta pentru fotoliul de la vârful PMB.

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a avut marți, 23 aprilie, prima reacţie publică pe acest subiect.

S-a confirmat, așadar, că din partea Partidului Național Liberal candidatul la Primăria București este Sebastian Burduja. Actualul ministru al Energiei din Guvernul Ciolacu.

PNL merge cu un candidat propriu la Primăria Capitalei

„Doar nu credeți că luam o decizie fără să vorbesc cu dumnealui. Este absolut normal ca, înainte de a anunța numele, să avem o discuție.

Am discutat cu Sebastian Burduja înainte de a lua decizia finală și am hotărât să mergem cu dumnealui”, a declarat Nicolae Ciucă, marți, în fața presei.

Ciucă: Este opțiunea care dă speranță celor care nu s-au hotărât

Șeful formațiunii liberale a fost întrebat ce șanse are PNL să câștige Capitala.

„Șansele Partidului Național Liberal sunt date de profilul candidatului. Vine de pe funcția de ministru, este opțiunea care dă speranță celor care nu s-au hotărât până acum, pentru că există un segment de electorat nehotărât și poate să își prezinte programul pentru Primăria Capitalei ca un nou intrat în această competiție, având la îndemână activitatea unui primar în funcție sau a celorlalți candidați care au fost deja primari”, a spus liderul PNL.

Întrebat dacă – Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei – are șanse să câștige în fața Gabrielei Firea, Nicolae Ciucă a răspuns scurt: „asta va decide electoratul”.

Reacția lui Ciucă vine în contextul în care Coaliția a decis, în cele din urmă, după ședința de luni, să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL.

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, prima reacţie după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu

 

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version