AcasăPoliticaCoaliția, decizie după ședința-maraton. PSD și PNL, candidați separați la Primăria Capitalei

Coaliția, decizie după ședința-maraton. PSD și PNL, candidați separați la Primăria Capitalei

sursa foto: b1tv.ro

După o ședință-maraton și aproape 14 ore de negocieri la nivelul Coaliției, s-a aflat – pe surse, momentan- decizia mai-marilor PSD și PNL cu privire la lupta electorală pentru Primăria Capitalei.

Astfel, s-a aflat că se renunță la varianta candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu, anunțat inițial drept propunere de candidat comun PSD-PNL în cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate în lupta pentru Primăria Generală, la alegerile din vara acestui an.

Astfel, după circa 14 ore de negocieri şi după ce Cîrsoiu s-a aflat luni timp de mai multe ore la Palatul Victoria, pentru discuţii, pe surse s-a aflat noua decizie.

Firea și Burduja, trimiși în lupta electorală pentru Primărie

Și anume aceea de a se merge pe candidaturi separate – Gabriela Firea din partea PSD şi Sebastian Burduja -din partea PNL, potrivit unor surse politice.

Argumentul ar fi că astfel sunt „maximizate” electoratele celor două partide, conform surselor.

Mai mult, pe lângă decizia de a candida separat, PSD şi PNL au făcut și o înțelegere – și anume cei doi candidaţi nu se vor ataca în campania electorală, ci vor avea „o campanie constructivă”, centrată pe „soluţii pentru Bucureşti”, conform surselor.

Candidaturile la primăriile de sector rămân comune, la fel şi listele pentru consilii locale.
Coaliţia PSD-PNL s-a reunit, luni dimineață, într-o ședință pentru a decide dacă medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul la Primăria Capitalei, în urma acuzaţiilor privind incompatibilitatea sa.

Medicul Cîrstoiu fusese anunţat oficial candidat din partea PSD-PNL la Primăria Generală în 20 martie.

author avatar
Andrei Coman
172 afisari

4 COMENTARII

  1. La cat de ciudati sunt bucurestenii la vot(Halaicu, Lis), este foarte posibil sa-l aiba pe cap tot pe Nicusor Dan. Sa-l stapaneasca sanatosi si sa le dea o masa consistenta celor de la PSD si PNL !

  2. Firea și Burduja doua ciurucuri. O hoata si un tradator de tara , fiul unui securist hot care a devalizat Bancorex.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger