Cauta

Ciolacu se arată convins: Cu sau fără candidatura lui Piedone, „Gabriela Firea va câştiga alegerile”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD se arată încrezător că Gabriela Firea, candidatul social-democraților în cursa pentru Primăria Capitalei, va câștiga alegerile, cu sau fără Cristian Popescu Piedone – candidatul PUSL- în cursa electorală pentru fotoliul de primar general, la scrutinul din 9 iunie.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una „mai clară şi mai normală”, susţinând că este evident că românii doresc asumări politice clare.

Liderul social-democrat s-a arătat convins că Gabriela Firea va câştiga din nou alegerile pentru Primăria Capitalei. „Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”, a adăugat liderul social-democrat.

Liderul PSD: „Românii doresc asumări politice clare şi proiecte clare”

Întrebat, miercuri seară, cum a fost posibil ca cel mai mare partid din România să reuşească să propună atât de târziu un candidat pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a făcut trimitere la faptul că Traian Băsescu a câştigat Primăria Capitalei în condiţiile în care s-a înscris în cursa electorală în ultima zi de depunere a candidaturilor, potrivit News.ro.

„Vă aduc aminte de un candidat care s-a înscris în ultima zi şi a câştigat alegerile. Acum, fiecare dintre noi avem strategiile proprii. Cifrele ne arătau foarte clar că trebuie să găsim o persoană, în principiu independentă, pentru o abordare comună împreună cu PNL: cifrele-s una, realităţile sunt cu totul altceva”, a spus preşedintele PSD, la România TV.

Șeful PSD a menționat că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una „mai clară şi mai normală” după cele două tentative de a promova independenţi: primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare şi candidatul independent la Primăria Bucureşti.

„Din punctul meu de vedere este evident că românii doresc asumări politice clare şi proiecte clare”, a afirmat Ciolacu, întrebat fiind dacă cele două mari partide renunţă la ideea independenţilor.

Ciolacu: „Gabriela Firea va câştiga alegerile”

În tot acest context, liderul PSD s-a arătat încrezător că Firea va fi câștigătoarea alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Gabriela Firea va câştiga alegerile, cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului, Gabriela Firea va câştiga alegerile”, a afirmat Ciolacu, potrivit sursei citate.

Totodată, liderul PSD a menționat şi faptul că doreşte o discuţie cu Cristian Popescu Piedone. „Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”, a spus acesta.

Ultimele stiri

  • Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici
  • Motivele pentru care Volodimir Zelenski nici nu vrea să audă de un armistiţiu cu Rusia pe durata Jocurilor Olimpice 2024
  • Horoscop – sâmbătă, 18 mai 2024. Nativii care trebuie să pună piciorul în prag şi să pretindă mai mult respect
  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Exit mobile version