AcasăNewsCiolacu: "Este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe mine"

Ciolacu: „Este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe mine”

Ciolacu: "Este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe mine"Ciolacu: "Este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe mine"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, la alegerile din cadrul PSD București, că este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe el.

Este corect să fiți supărați. Este corect, din punctul meu de vedere, ca colega și prietena mea, președinta dumneavoastră, doamna Gabriela Firea, să fie supărată pe mine. Câteodată, în politică, nu faci numai ce simți sau neapărat ceea ce trebuie pentru cei apropiați.

De obicei, când te implici în politică, primii care au de suferit sunt cei foarte apropiați, este familia ta. Este tributul pe care îl plătim fiecare dintre noi”, a spus Marcel Ciolacu.

El susține că și-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei, dar este convins că candidatul susținut de PSD și PNL Cătălin Cîrstoiu va câștiga.

„Sunt ferm convins că domnul doctor Cătălin Cîrstoiu, cu toate poveștile din ultimele zile, cu toată înverșunarea unora împotriva domniei sale, sunt ferm convins că va fi primarul general pe data de 9 iunie. (…) Fără susținerea Gabrielei Firea și a dumnoavoatră, Cătălin nu va reuși să câștige primăria generală”, a mai spus Marcel Ciolacu.

author avatar
Mihail Ioan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger