AcasăPoliticaPrima promisiune făcută de Firea după ce a devenit candidatul PSD la...

Prima promisiune făcută de Firea după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Capitalei

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea, șefa PSD București, a reacționat, marți, 23 aprilie, la decizia partidului de a o susține drept candidat al formațiunii politice în cursa pentru Primăria Capitalei.

Fosta șefă de la Primăria București, intrată, mai nou, în cursa electorală din iunie, pentru fotoliul de edil general al Capitalei, a mulțumit mai-marilor PSD „pentru încredere”.

Și a făcut deja primele promisiuni electorale. Din postura de candidat propus de PSD la Primăria Capitalei.

Firea: „Voi redeschide toate şantierele blocate”

Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei.

Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook, marți, 23 aprilie.

Ciolacu: „De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege!”

Reacția sa a venit la scurtă vreme după ce Marcel Ciolacu, premierul și, totodată, liderul PSD, anunța că „de astăzi, bucureștenii chiar au ce alege” și îi ura succes Gabrielei Firea în cursa electorală pentru PMB.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.

De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis Ciolacu, marți, pe aceeași rețea de socializare.

Liderii PSD și PNL au decis, după o ședință-maraton, de aproape 14 ore, și îndelungi negocieri, să meargă cu candidați separați în cursa pentru Primăria Capitalei și, ca atare, că vor renunța la varianta de a merge cu medicul Cătălin Cîrstoiu drept variantă de candidat pentru această luptă electorală.

Astfel, PSD merge cu Gabriela Firea. Iar PNL cu Sebastian Burduja.

author avatar
Andrei Coman
679 afisari

17 COMENTARII

  1. D’apoi, ce sa fie decat continuarea programului trecut : cantarilii pi la gurilii di metrou, ochelari pintru chiombalii, bicicletii pintr’ologi si’n final …//ce’am avut si ce’am pierdut …/ ma tato, ma !!! //

  2. Macar … Ciufulitu’ facu doua bune’ntr’un mandat : se tunse si’o …”ripara pre Mita Biciclista” .

  3. A inceput viata publica IN MOD VULGAR facand servicii pe sub birouri si va sfarsi TRAGIC datorita botjocoreli AZILELOR DE BATRANI ajutata si de un MARINAR faraon…….

  4. Prima promisiune !! Vä bag pe toti in…….FALIMENT !!! cä asta meritati ! Semnat….GABRIELE FIREA.

  5. Prima promisiune !! Vä bag pe toti in…….FALIMENT !!! cä asta meritati ! Semnat….GABRIELA FIREA.

  6. dupa alegeri cucoana asta roasa de ambitii nu cred ca va mai avea pretentii , va fi zvastul de gratie , adio Firea , ai pus botul , ai pierdut , ND este primar !

  7. TUPEISTA SI PUSA PE JAF. NEVASTA MAFIOTULUI PANDELE, REA DE GURA SI CHELTUITOARE A BANULUI PUBLIC. IUBITOARE DE LINGUSELI SI ORGANIZATOARE DE FIRME METROPOLITANE CONDUSE DE PRIETENI SI RUBEDENII, CARE EVIDENT AU SARCINA DE PARANDARAT…O LOAZA…

  8. Eu am sa votez cu Nicusor Dan. Dar am curaj sa fac pariu, ca va castiga Firea. O vor vota femeile, plus majoritatea oamenilor din clasa muncitoare, cea provenita din taranii adusi acum 50 ani in Bucuresti. Parerea mea este ca pe Piedone au sa l voteze mahalagii Bucurestiului. Bucuresteni get – beget, din mahalale. Si oamenii care nu i inghit pe cei tineri din corporatii. l as fi votat si eu daca nu isi punea tot familionul in functii. Macar este bucurestean, din vechile mahalale distruse de PCR si Ceausescu. Oricum, castiga taranca si taranii ei din Bucuresti.

  9. Merge pe prosteala! Crede ca bucurestenii au uitat mandatul precedent plin de scandaluri si coruptie !!

  10. FIREA CA SI SEFA DE CAMPANIE PE BUCURESTI A STRUCTURII MAFIOTE PSD + PNL L-A FACUT DE CACAO PA CARSTOIU,I-A TRAS SCAUNUL DE SUB FUND !,
    IAR ACUM POVESTEA CU ACELE AZILE DE BATRINI NU BUBUIE !!!!!!!!!!!!!!,S_A PUS BATISTA PE TAMBAL .
    BUCURESTENI IAR VETI DA VOTUL ACESTEI CATE ?,ACESTEI MAFIOATE ?,ATUNCI SA NU VA PLANGETI CAND IAR O SA VA UMPLE PLOSNITELE SI O SA COLCAIE SOBOLANII .
    PSD ACELAS LUP CARE NU-SI SCHIMBA NARAVUL .
    CIRCOTECA PSD + PNL SAU CLICA COVRIGARULUI CU MA-ciuca DAU IN GROPI PANA SE DARAMA SANDRAMAUA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger