AcasăPoliticaPrima promisiune făcută de Firea după ce a devenit candidatul PSD la...

Prima promisiune făcută de Firea după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Capitalei

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea, șefa PSD București, a reacționat, marți, 23 aprilie, la decizia partidului de a o susține drept candidat al formațiunii politice în cursa pentru Primăria Capitalei.

Fosta șefă de la Primăria București, intrată, mai nou, în cursa electorală din iunie, pentru fotoliul de edil general al Capitalei, a mulțumit mai-marilor PSD „pentru încredere”.

Și a făcut deja primele promisiuni electorale. Din postura de candidat propus de PSD la Primăria Capitalei.

Firea: „Voi redeschide toate şantierele blocate”

Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei.

Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook, marți, 23 aprilie.

Ciolacu: „De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege!”

Reacția sa a venit la scurtă vreme după ce Marcel Ciolacu, premierul și, totodată, liderul PSD, anunța că „de astăzi, bucureștenii chiar au ce alege” și îi ura succes Gabrielei Firea în cursa electorală pentru PMB.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.

De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis Ciolacu, marți, pe aceeași rețea de socializare.

Liderii PSD și PNL au decis, după o ședință-maraton, de aproape 14 ore, și îndelungi negocieri, să meargă cu candidați separați în cursa pentru Primăria Capitalei și, ca atare, că vor renunța la varianta de a merge cu medicul Cătălin Cîrstoiu drept variantă de candidat pentru această luptă electorală.

Astfel, PSD merge cu Gabriela Firea. Iar PNL cu Sebastian Burduja.

author avatar
Andrei Coman