Cauta

Bomba zilei! Cîțu ar fi făcut două zile de închisoare în SUA! Ce spune premierul despre dezvăluirea ajunsă la urechile opiniei publice! – VIDEO

O dezvăluire șoc îl vizează pe actualul premier Florin Cîțu, unul dintre candidații aflați în lupta pentru șefia PNL-ului, la congresul din toamnă!

Și anume s-a vehiculat vestea că actualul șef al Guvernului ar fi fost încarcerat timp de 2 zile în SUA pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor/legislația americană nu face diferență între ele, potrivit stiripesurse.ro. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1000 de dolari americani, susține legalizam.ro, preluat de sursa citată.

Întrebat, în timpul unei conferințe de presă susținute de la Palatul Victoria, în urmă cu scurt timp, premierul a recunoscut o contravenție și plata unei amenzi foarte mari. Și că a fost prins pe picior greșit, în urmă cu două decenii.

„Acum 20 de ani a fost vorba de (…) conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când în competiția internă în PNL”, a declarat Cîțu.

O mare necunoscută planează asupra finanțării studiilor premierului, dincolo de Ocean. Mai ales că era vorba despre 160.000 de dolari cu care și-a plătit studiile, timp de patru ani, la prestigiosul Grinnell College din statul american Iowa, iar acesta nu a beneficiat de nicio bursă oficială de studii.

”Greu, foarte greu de stabilit adevărata relație dintre Mugur Isărescu și ”fiul rătăcitor” Florin Cîțu. Cum ar fi faptul că, în timp ce avea grijă să se știe în tot sistemul că i-a dat interzis premierului la BNR, tot ”Manole” l-a amăgit pe acesta că s-ar putea retrage în septembrie, pentru a îi lăsa locul în fruntea celei mai râvnite sinecuri politice din România. Și cu toate că s-a plictisit să tot aștepte și, așa după cum dezvăluiam chiar zilele trecute, Cîțu a ales să negocieze un post în conducerea BERD, după retragerea sa controlată de la Guvern, cei doi au totuși ”micul lor secret”.

Unul care poate să se refere foarte bine la misterul trimiterii tânărului vâlcean Cîțu la Grinnell College, în perioada 1992 – 1996, atunci când cel mai ”basic” pachet de studii tot costa 40.000 de dolari pe an! Numai că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, secretul ar putea fi de fapt unul în trei!”, titra Cătălin Tache, într-un materia din iulie acest an, intitulat ”Cîțu, trimis la spălat vase în SUA de Talpeș de la SIE!”

Școala lui Cîțu la Grinnell College, SUA, plătită de Isărescu!

”Necunoscute mai sunt căile sistemului! Mai ales atunci când vine vorba de promovarea miraculoasă a unor ”no name” în cele mai importante funcții ale statului român. Însă nici măcar atunci nu se oprește ”protecția nevăzută”a serviciilor, mai ales că este imperios necesar ca ”fantomele” să fie controlate pentru a își face treaba până la cap. Și uite cum, după ce pe 17 martie întrebam cine i-a dat lui Florin Cîțu, la doar 20 de ani, 160.000 de dolari pentru a își plăti studiile de patru ani efectuate la prestigiosul Grinnell College din statul american Iowa, ”foaia matricolă” a premierului a devenit peste noapte vulnerabilitate la securitatea națională! Fiind tratată ca atare de către o anume structură”, scria Cătălin Tache, în martie acest an, în materialul Școala lui Cîțu la Grinnell College, SUA, plătită de Isărescu!

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version