Cauta

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au montat mobila si au plantat flori

Plecati intr-o minivacanta in statiunea Mamaia si pregatiti de petrecere, cu ocazia inaugurarii apartamentului de pe malul marii achizitionat recent, Ilie Nastase si Brigitte Sfat au avut parte de surprize: nici prin cap nu le-a trecut ca vor munci zi si noapte la asamblarea unor corpuri de mobila.

Fostul tenismen si iubita lui au simtit nevoia de putina relaxare si s-au gândit ca, daca tot este 1 Mai, pot merge câteva zile pe litoral si, cu acest prilej, pot inaugura si noul lor cuibusor de nebunii. Ajunsi la destinatie, cei doi au constatat ca li s-a schimbat planul. Au crezut ca pot monta repede mobila, dar s-au inselat. In timp ce copiii lor si-au petrecut ore in sir in noua camera-cinema, vizionând povesti 3D, Ilie si Brigitte au muncit de zor la amenajarea terasei. „Initial am crezut ca e usor sa punem niste mobila la locul ei, dar am muncit doua zile si jumatate. Am montat si balansoarul si barul, au fost multe corpuri de mobila facute la comanda pentru o terasa care are o suta de metri patrati. Am plantat si copacei si multe flori”, a povestit Brigitte pentru ziarul „National”.

*Au ratat rasaritul*

Apartamentul de lux achizitionat recent de fostul tenismen este pozitionat in asa fel incât dimineata sa te trezesti cu rasaritul soarelui in priviri. Vremea urâta, insa, le-a spulberat visul celor doi indragostiti. „A fost urât si frig afara. Noi avem privelistea spre mare si rasarit, dar nu am apucat sa vedem soarele dimineata. Peste mare era numai ceata”, ne-a mai spus bruneta.

Gabriela Grigoriev

Ultimele stiri

  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Exit mobile version