Cauta

Zavoranca si Columbenii dau tonul in politica!

Mari si tari la cârma tarii, figurile de prim rang ale politicii dâmbovitene si-au luat-o peste bot de la niste vedetute de carton. Orice prostie debitata de Iri/Moni, Oana/Pepe s-a transformat in stire nationala, care a reusit sa intreaca in audienta toate comentariile sterile ale demnitarilor.

*„Divorturile anului”, sursa de inspiratie pentru Nastase*

Ironic cum il stim, Adrian Nastase si-a sfatuit colegii parlamentari sa traga invataminte din cele doua celebre divorturi.

Parca pentru a le face in necaz cârcotasilor, care blameaza apetitul televiziunilor pentru senzational, pesedistul Adrian Nastase a demonstrat ca programele TV au, culmea, un caracter educational. Evident, intr-o nota batjocoritoare, acesta le-a sugerat colegilor din conducerea Camerei Deputatilor sa-si gestioneze relatiile tensionate cu senatorii dupa modelul Iri/Moni, Oana/Pepe. Prilejul i-a fost oferit lui Nastase de discutiile aprinse purtate in Biroul Permanent pe marginea deciziei Senatului de a-si infiinta propria Comisie pentru afaceri europene, in conditiile in care exista o comisie comuna a celor doua Camere. „Eu cred ca sunt deja doua divorturi celebre, de zile intregi la televiziuni, care ne invata cum sa procedam. Haideti sa nu mai pierdem vremea“, a incercat social-democratul Adrian Nastase sa-si tempereze colegii sufocati de-a dreptul de impertinenta senatorilor.

*Antonescu, invidios pe cota de piata a Columbenilor*

Activitatea politica a lui Crin Antonescu se impiedica mai nou de divortul Columbenilor. Nu o spunem noi, ci liderul PNL insusi.

Platforma politica a USL (“baza” programului de guvernare comun PSD-PNL) este aproape gata, sustine Antonescu. Pentru a o prezenta insa public, liderul PNL asteapta sa se stinga interesul stârnit de “nenorocirea din Japonia, divortul familiei Columbeanu, razboiul din Libia, divortul dintre Oana si Pepe”. Dincolo de grotescul alaturarii tragediei din Japonia de divorturile cu iz de mahala de pe malurile Dâmbovitei, scuza este doar penibila. Orice zi poate fi un “moment prielnic” prezentarii unor programe/masuri economice, daca acestea ar exista cu adevarat. Cum insa lucrurile nu stau asa, Antonescu incearca sa fenteze mentalul colectiv utilizând o moneda forte bastinasa: trimiterea la personajele care domina scena mondena si fac deliciul emisiunilor de scandal. Trist este ca, fara sa vrea, Crin Antonescu recunoaste ca marile capete politice dâmbovitene au sfârsit prin a fi bruiate de Moni, Iri, Querida si Pepe.

ANA-MARIA LUDATSER / SIMONA BĂDULESCU

Ultimele stiri

  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Exit mobile version