Cauta

Cum a fost pus Laszlo Sepsi cu botul pe labe!

Poli Timisoara viseaza la titlu, desi multi dintre fotbalisti au buzunarele goale. Unii dintre jucatori au lasat-o mai moale cu pregatirea, cel mai elocvent caz fiind Laszlo Sepsi.

Stiind ca nu are rival pe postul lui, Sepsi fiind titular de drept ca fundas stânga, fostul international a tot dat rasol la sedintele de pregatire. Stafful administrativ al violetilor a aflat “strategia” fotbalistului si i-a pregatit o replica pe masura. Patronul Marian Iancu a avut o discutie mai dura cu acesta, punându-i in vedere ca s-ar putea desparti de el in vara daca nu da randament, iar gruparea de pe Bega nu se mentine macar pe locul 2.

*Un sârb, adus pe post de sperietoare*

La jumatatea lunii ianuarie 2011, Poli a obtinut imprumutul lui Nikola Ignjatijevic de la Steaua Rosie Belgrad. Jucatorul, care evolueaza pe acelasi post cu Sepsi, nu intra in vederile antrenorului Robert Prosinecki. Cu alte cuvinte: daca te pregatesti – joci, daca nu – treci rezerva! Contractul sârbului de 27 de ani este unul de imprumut, pe sase luni, cu optiune de cumparare definitiva dupa expirarea acestui termen. Laszlo Sepsi a avut si anumite divergente financiare cu clubul din Banat. La un moment dat, el a depus chiar memoriu pentru a deveni liber de contract. Situatia jucatorului nu a fost comentata de antrenorul Dusan Uhrin, el evitând sa se pronunte asupra problemelor acestuia.

*Batut de Iskandarani cel mic*

Problemele extrasportive ale lui Sepsi au inceput sa apara de la finalul anului trecut. Fotbalistul a fost batut de Rami Iskandarani, fiul „Printului Banatului“. Totul a pornit de la avocata Adriana Ivan, care avea o intâlnire profesionala cu jucatorul Timisoarei. Iskandarani, iubitul avocatei, si-a iesit din minti crezând ca cei doi flirteaza, i-a spart masina, telefonul si ochelarii de soare in parcarea unui mall de pe Bega.

Flavius Dobrescu

Ultimele stiri

  • Nicușor Dan, Paulică Lambrino și frizeria
  • Europa nu-și poate permite să se decupleze de China!
  • Cea mai puternică armată din lume nu are încredere în inteligența artificială?
  • Habemus… campioana!
  • Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT
  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Exit mobile version