Cauta

Campioana nevrozata

Campioana nu face doi pasi gresiti la rind: dupa 0-0 cu Universitatea Craiova, CFR Cluj a invins, luni seara, nou-promovata Victoria Branesti, in ultimul joc al etapei a doua. Ceea ce trebuia sa reprezinte un meci linistit s-a transformat intr-o confruntare de uzura, presarata cu evenimente nedorite, vezi doar grava accidentare a lui Yssouf Kone, un penalty neacordat ilfovenilor si scandalul urias intre antrenorul italian si „vedeta” Lacina Traore. Atacantul Yssouf Kone va lipsi trei luni de pe gazon dupa ce a suferit o ruptura de ligamente si o deplasare a rotulei dupa ceva mai mult de jumatate de ora de la startul partidei. Kone a sprintat dupa o minge care iesea in aut, s-a dezechilibrat, cazatura provocindu-i o accidentare groaznica. Reamintim ca, in sezonul trecut, problemele medicale l-au tinut pe tusa pe Kone timp de 17 etape. Accidentarea lui Kone l-a determinat pe Mandorlini sa-l arunce in joc pe Lacina Traore, cel de-al doilea „virf” de culoare din formatia „feroviara”. Ivorianul nu a terminat meciul pe teren, indolenta si numeroasele erori exasperindu-l pe „principalul” italian. Cu noua minute inainte de final, Mandorlini l-a schimbat pe Traore cu Alcantara, decizie primita cu injuraturi de fotbalistul african. Lacina a venit la banca de rezerve fara a da noroc cu antrenorul sau si a continuat sa critice „nedreptatea” care i s-a facut. Intre fotbalist si tehnicianul in virsta de 50 de ani a avut loc un schimb de replici incheiat cu trimiterea lui Traore la cabine. „Pleaca de aici, sa nu te mai vad linga mine!”, a strigat Mandorlini, care a explicat la conferinta de presa ce s-a intimplat: „Nu a fost niciun conflict. El nu a fost multumit ca l-am schimbat, eu nu am fost multumit de cum a jucat. Este tinar si are multe de invatat. Mai intii de toate, Traore trebuie sa fie nemultumit de randamentul lui si abia apoi de altcineva”.

*Inca un arbitraj cu probleme*

Si la Cluj au fost probleme cu arbitrajul, „centralul” Mugurel Draganescu refuzindu-le oaspetilor o lovitura de la 11 metri. In minutul 40, la scorul de 0-0, atacantul Simion a fost faultat in suprafata de pedeapsa, insa arbitrul Draganescu i-a acordat fostului stelist cartonasul galben pentru simulare. Dupa meci, Alin Buzarin, managerul sportiv al Victoriei Branesti, a criticat prestatia brigazii de arbitri: „Am avut penalty! Doar in Botswana se dadea galben pentru simulare”.

*CFR CLUJ – BRĂNESTI 2-0*

Goluri: G.Muresan ’62, Dani ’64
CFR: Nuno Claro – Panin, Cadu, Piccolo, Veloso – Kivuvu (’54 Dani), G.Muresan, Culio – Y.Kone (’36 L.Traore, ’81 Alcantara), Bjelanovici, Deac.
Branesti: Cernea – Maghici, Bar, Velicu (’15 Marincau), Nicola – Popa (’71 Novac), A.Chirita (’66 Ispir), Olariu, Nicoara – Simion, Oprea.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT
  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version