Cauta

Tariceanu: Am fost santajat de Daniel Constantin!

S-a spart si buba ALDE. Evenimentul a avut loc ieri, in timpul Delegatiei Permanente convocate de Calin Popescu Tariceanu, cand Daniel Constantin si-a luat jucariile, respectiv parlamentarii, si a parasit sedinta.

Apuse sunt vremurile cand Tariceanu si Constantin gandeau si votau la unison

Astfel infruntat, Tariceanu a ripostat declarand ca a fost santajat de Constantin si obligat sa-i puna oamenii pe listele electorale ale ALDE. ”Am fost santajat de Daniel Constantin cu anumiti colegi care trebuiau sa candideze la europarlamentare. Discutia a fost transanta, i-am spus ca daca nu accept nu putem depune listele, iar el a spus ca nu are nicio problema. A trebuit sa sacrific oameni care muncisera pentru a putea participa si a ajunge in Parlament”, sustine Tariceanu. Cum este insa imposibil sa imparti sase procente si sa ramai totusi partid in toata firea, Tariceanu nu-si permite sa le ureze rivalilor drum bun si cale batuta. Dimpotriva, acesta le-a transmis celor care i-au intors spatele ca este gata sa discute cu ei si a promis ca nu le va cere revocarea din functii in cazul ”revenirii la ganduri mai bune”. De cealalta parte, Daniel Constantin s-a grabit sa promita ca nu va periclita cu nimic actuala majoritate parlamentara: ”Orice s-ar intampla, toti parlamentarii care sunt aici nu vor pleca din ALDE. Vor ramane si vor sustine Guvernul Sorin Grindeanu”. Altfel spus, Constantin incearca sa arunce anatema asupra lui Tariceanu si a ambitiei acestuia de a acapara ALDE insinuind din start ideea ca, daca actuala guvernare va avea probleme, nu va fi vina lui. Iar ca sa-si joace pana la capat rolul de baiat bun, Constantin s-a aratat gata sa renunte la functiile din Guvern, daca asta va fi voia mai marilor coalitiei: ”Voi avea o discutie cu prim-ministrul Grindeanu si, daca decizia coalitiei va fi intr-un sens, nu regret”. Cum insa intotdeauna cineva are de regretat in astfel de situatii, ramane sa vedem zilele viitoare cine anume va lua leapsa in cazul ALDE.

Ultimele stiri

  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Pandemia a trecut, „sechelele” rămân! AstraZeneca recunoaște că vaccinul său are un efect secundar grav
  • Sebastian Burduja îl critică pe Nicușor Dan pentru refuzul de a avea o debatere: „E o lipsă de respect”
  • Exit mobile version