Cauta

PNL, campanie cu Schengenul la breloc

Eu inteleg ca intr-o campanie electorala indrugi verzi si uscate, bati campii la greu, dar ai nostri prea au luat-o pe aratura de nici ogarii lui Tiriac nu-i mai pot prinde din urma. Partidul National Liberal are un presedinte care la randul lui are o mare problema, spune prostii. Ultima: in maximum un an de guvernare liberala, Romania va deveni o tara membra Schengen! Tare, nu-i asa? Pe ocolite si numai pentru initiati, Ludovic anunta cedarea Portului Constanta olandezilor care de cativa ani ne tot pun piedica; Rotterdamul scapa de concurenta, noi mai scapam de un activ important, UE apreciaza slugarnicia Bucurestiului, toata lumea-i vesela, ospatar, inca un rand!

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> si ai lui sunt experti in gargara politica

Orban al nostru nu are nicio legatura cu Orban al maghiarilor, cel care zilele astea se lafaie in piscina cu Donald Trump, la invitatia liderului american. Din contra, dupa modul de a face politica, parca si simpla alaturare a numelor e deranjanta pentru premierul Ungariei, un politician de actiune, obisnuit sa lupte pana in panzele albe pentru drepturile si mai mult de atat ale tarii sale. Nu degeaba Trump l-a numit „un prim-ministru foarte respectat”. Dar sa revenim la ludovicul de pe Dambovita si a lui afirmatie: „Primul obiectiv al PNL este incetarea MCV. De asemenea, ne angajam ca in maximum un an de la preluarea guvernarii, Romania sa devina tara membra Schengen, romanii sa circule liberi (…) De asemenea, sustinem aderarea la zona euro pentru ca asta confera o garantie ca Romania va face parte din grupul statelor, sa nu-i spunem nucleul dur, dar care constituie un nucleu puternic, iar trecerea la euro va furniza o serie de avantaje pe care Romania nu le are in prezent”.

Negociere=am dat

„Ne angajam ca in maximum un an de la preluarea guvernarii, Romania sa devina tara membra Schengen” nu poate insemna decat ca, la Sibiu, PNL si Klaus Iohannis au „negociat” cu Olanda (cedat Portul Constanta) intrarea in spatiul de libera circulatie. Reamintim ca batavii sunt singurii membri ai grupului Schengen care se opun primirii Romaniei in acest spatiu. Daca e rezolvat „Schengenul”, de ce nu-l oficializeaza domnul presedinte de pe acum? De ce sa mai astepte cetatenii romani si firmele romanesti inca doi ani, poate chiar trei, pierzand in felul acesta atatea oportunitati? Daca Occidentul si-a dat acceptul sa ne primeasca in familia Schengen, de ce n-o facem de pe acum, fiindca e PSD-ul la putere?! Cred, mai degraba, ca e vorba doar de gargara politica, liberalii se plimba prin campania electorala cu Schengenul agatat la breloc si-l flutura pe la fiecare dezbatere, adunare, seminar, doar-doar reusesc sa suceasca mintile odihnite ale votantilor naivi. Bai, iohanizatilor, pe romani ii doare-n sezut de MCV-ul si Schengenul vostru, ca nu-si achita cu ele nici ratele la banca, facturile la telefon, curent, televizor, Internet si intretinerea la bloc si nici de la piata nu poate sa cumpere trei kile de cartofi noi si-o telemea proaspata! Daca tot a reusit PSD-ul sa mareasca salariile si pensiile, vedeti cum faceti voi sa le taiati, ca la asta sunteti cei mai priceputi! Si mai dezlipiti-va buzele de dosurile Bruxellesului, ca destul i-ati controlat de hemoroizi pe alde Timmermans&co!

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT
  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version