Cauta

Diana Şoşoacă face şi ea „grevă” în Valea Jiului. A mers lângă mineri şi a început să plângă!

diana-sosoaca

Diana Şoşoacă face şi ea "grevă" în Valea Jiului. A mers lângă mineri şi a început să plângă!

Diana Şoşoacă a mers, sâmbătă seară, în Valea Jiului, acolo unde minerii protesteză de cinci zile şi refuză să iasă din subteran.

Senatoarea a fost primită cu aplauze la Lupeni de rudelor minerilor, cărora le promite soluţii. Aflată în mijlocul mulțimii, ea nu a mai ținut cont de distanțarea socială și a îmbrățișat câteva femei pentru a le alina supărarea și a le reda speranța.

Şoşoacă a vrut să intre în subteran

Diana Şoşoacă a spus că va încerca să intre în subteran şi să îi convingă pe mineri să iasă la suprafaţă, iar pentru această ”misiune” nu are nevoie de aprobare, deoarece calitatea de senator îi permite acest lucru.

Încerc să intru acolo, da? Nu mai plângeți. Încerc să vă ajut cu ce pot. Să știți că există soluții. Nimeni nu poate să înţeleagă. Sunt mamă și știu ce înseamnă. Încerc să fac tot ce îmi stă în putință.

Să știți că există posibilitatea ca toate minele din țară să funcționeze. Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Să se dea drumul la toate minele din țară, pentru că există soluții economice. Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici!

Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluții, credeți-mă!”, a spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea l-a atacat pe Klaus Iohannis!

De 31 de ani România este condusă din afara. Problema mineriilor din România are solutii, pe 4 ani se încearca, s-ar putea da drumul la toate minele din Romania şi aţi putea avea circa 4.000 euro pe lună, ca în Germania.

Fascinştii sunt la putere în România. N-o să vedeţi demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe ţară, pe popor. Daca oţelăriile ar fi româneşti aţi trăi în puf şi voi şi familiile voastre. Există soluţii. Ştiti cine mai trebuia să fie aici?

Preşedintele! Înainte era românii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia să fie aici. Nici dracu nu-l dă jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din România”, le-a spus Diana Şoşoacă minerilor.

Minerii continuă protestele

Protestul minerilor continuă în Valea Jiului. Chiar dacă li s-a promis că își vor primi salariile până în data de 26 februarie, aceștia spun că nu cedează și nu renunță la proteste.

„Nu cedăm”, „Minerii şi Valea şi-au pierdut răbdarea”, sunt câteva dintre lozincile ortacilor care protestează sâmbătă în faţa minei Lupeni. Ortacii spun că nu vor măriri salariale, ci vor să stea de vorbă cu oficialităţile şi să-şi exprime nemulţumirile.

Ultimele stiri

  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • O bătălie sângeroasă ar distrage atenția Rusiei de la Ucraina. Va supraviețui Putin?
  • Exit mobile version