AcasăPoliticaDeclarații incredibile! De ce a ajuns să se teamă Diana Șoșoacă? ”Ai...

Declarații incredibile! De ce a ajuns să se teamă Diana Șoșoacă? ”Ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești!”

Declarații incredibile! De ce a ajuns să se teamă Diana Șoșoacă? ”Ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești!” (foto: romaniatv.net)

Pe lângă discuțiile și acuzele apărute în spațiul public pe fondul anunțului privind excluderea sa din rândurile Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Diana Șoșoacă a mai făcut, recent, o serie de declarații cu iz sonor.

De această dată sunt afirmații ce țin de presupuse atenționări pe care le-ar fi primit încă de la momentul la care a ajuns în Senat. Context în care avocata dă de înțeles că a ajuns să se gândească de două ori înainte să își cumpere o sticlă cu apă, de exemplu. ”Primul lucru care mi s-a spus când am ajuns în Senat mi s-a spus să mă uit întotdeauna sub scaun, și am întrebat de ce. ”Vezi că te poate otrăvi!”. Cu ce să mă otrăvească? Exact (…) ce a pățit doamna Pană (suspiciunea privind o posibilă otrăvire cu mercur-n.n). Nu bea apă de acolo, nu mânca de acolo, ai grijă – nu mirosi flori!

Am ajuns să nu mai poți să primești o carte, nici nu știi de unde să îți cumperi apă, pentru că toată lumea în jur îți spune nu achiziționa aia, nu mânca, ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă!”, a susținut senatoarea Șoșoacă, miercuri seară, din studioul Antena 3.

Simion: Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii

Zilele trecute, co-președintele AUR, George Simion, spunea, la același post TV, referindu-se la senatoarea care îl atacase recent că ”ea este o victimă pentru că gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii”.

Totodată, Simion a adus în discuție anumite conflicte, susținând că i-ar fi luat apărarea Dianei Șoșoacă, până să apară ruptura de AUR. ”Doamna (Şoşoacă-n.n) i-a supărat de-a lungul acestor două luni de Parlament pe colegii mei în fiecare zi veneau să se plângă. S-a certat miercurea trecută cu colegii mei de la Senat (..). Eu i-am luat apărarea… Au fost o serie întreagă de conflicte. Ziua şi conflictul, ziua şi conflictul nu poţi să faci o echipă, o construcție în felul ăsta. (…) Dumneaei a declarat imediat după acest tărăboi că ea a plecat din partid, nu noi am dat-o afară. Ea a plecat din partid. (…) Încercăm să fim un partid cât se poate de normal, care (…) să ţină cu credinţa, or din păcate văd că diavolul şi-a băgat coada. Văd mândrie, diavolul nu este perfect cum este Dumnezeu. Diavolul e orgolios, e ipocrit şi face astfel de greşeli. Mai bine că s-a întâmplat lucrul ăsta acum, decât să ajungem peste câteva luni să fim într-un conflict total”, a declarat Simion.

423 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger