AcasăPoliticaAmănuntele scoase la lumină de George Simion, după atacul venit din direcția...

Amănuntele scoase la lumină de George Simion, după atacul venit din direcția Dianei Șoșoacă: ”Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii”

Amănuntele scoase la lumină de George Simion, după atacul venit din direcția Dianei Șoșoacă: ”Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii” (sursa foto: puterea.ro)

După recentul atac la adresa sa, venit din direcția Dianei Șoșoacă (DETALII AICI), co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor a făcut la rândul său cu anumite precizări, menit a fi lămuritoare în tot acest război al declarațiilor, apărut după excluderea senatoarei din AUR.

”Doamna (Şoşoacă-n.n) primise o ofertă de la dl Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc. Și mândria e un păcat – au început tot felul de disensiuni. (…) Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR-ului sau ai celor de la #rezist, mai multe contraziceri, inclusiv de domnul Lulea. (…) Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit şi cu ce persoane. Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Ninel Peia pe lista de candidaturi. (…) Uşor, uşor, facem curăţenie”, a susținut George Simion, luni seară, la Antena3.

Co-președintele AUR a făcut, totodată, precizări și despre Marius Lulea, nume invocat de avocata Șoșoacă în atacul îndreptat către Simion. ”Domnul Marius Lulea e un bun prieten de-al meu, un antreprenor român, şef de promoţie la Facultatea de Construcţii. Este verificator de proiecte, foarte bun în domeniul lui (…) un om foarte bun în meseria lui, care m-a ajutat de-a lungul timpului în acțiunile noastre, fiind implicat în lupta pentru reîntregirea naţională, în lupta pentru Basarabia. (…) Este preşedintele fondator al AUR, nu este niciun om din umbră”, a susținut George Simion.

Co-președintele AUR: Diavolul şi-a băgat coada

Totodată, Simion a adus în discuție anumite conflicte, susținând că i-ar fi luat apărarea senatoarei, până să apară ruptura de AUR. ”Doamna (Şoşoacă-n.n) i-a supărat de-a lungul acestor două luni de Parlament pe colegii mei în fiecare zi veneau să se plângă. S-a certat miercurea trecută cu colegii mei de la Senat (..). Eu i-am luat apărarea… Au fost o serie întreagă de conflicte. Ziua şi conflictul, ziua şi conflictul nu poţi să faci o echipă, o construcție în felul ăsta. (…) Dumneaei a declarat imediat după acest tărăboi că ea a plecat din partid, nu noi am dat-o afară. Ea a plecat din partid. (…) Crede că o să facă echipă cu acest domn fost deputat Ninel Peia şi cu Francisc Tobă, căruia noi nu i-am validat mandatul. (…) Încercăm să fim un partid cât se poate de normal, care (…) să ţină cu credinţa, or din păcate văd că diavolul şi-a băgat coada. Văd mândrie, diavolul nu este perfect cum este Dumnezeu. Diavolul e orgolios, e ipocrit şi face astfel de greşeli. Mai bine că s-a întâmplat lucrul ăsta acum, decât să ajungem peste câteva luni să fim într-un conflict total”, a mai declarat Simion.

Când s-a vrut să se afle dacă există vreo șansă de împăcare, co-președintele AUR a pus o condiție: ca senatoarea Șoșoacă să dea uitării mândria. ”Eu sunt unionist. (…) Îmi doresc să dialoghez. Ţin la Diana, dacă renunţă la mândrie. (…) Ea este o victimă pentru că gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii și acești domni Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă doamna preşedintele ţării”, a susținut Simion.

364 afisari

5 COMENTARII

  1. Initial, (ca mai toti) n-am stiut cine sant, apoi am zis, foarte bine, sa fie oameni seriosi ca de „vocali” sant … NU SANT…

  2. As jura ca scarbavnicul Scaraoschi cu coada-i ca spinii de aric, isi baga coada in nationalismul pur iouropean cam de 100 de ani folosind serviciul.

  3. Cu siguranta scarbavnicul se indragostisã lulea de amanta lui Marx, domnul Engels un tip usor mai frumusel dar cu deviatii rare in dragoste.

  4. Scarbavnicul o sa-si convinga posedatii din servici sa zica ca vezi Doamne ca nu. Vezi de treaaaaba!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger