Cauta

Cazul Bamboo. Avocat: Datele noastre – prin martorii existenti – confirma ca incendiul a fost pus

Pe langa angajatii si clientii care se aflau in clubul exclusivist in momentul izbucnirii incendiului de sambata dimineata, in urma caruia localul de pe strada Tuzla din sectorul 2 a fost distrus in mare parte, la Politia Capitalei a fost audiat, duminica dupa-amiaza, si administratorul Bamboo.

Despre declaratiile acestuia in fata anchetatorilor am aflat amanunte din directia avocatului Dancu, cel care l-a insotit pe reprezentantul clubului de lux la discutiile cu oamenii legii. Aparatorul legal a invocat, la fel cum a facut-o, anterior, si un angajat al localului (DETALII AICI), prezent, la randul sau – in aceasta ultima zi a saptamanii- la audieri de la Politia Capitalei ipoteza ca focul ar fi fost pus. „Am explicat – din pozitia administartorului- cum au decurs evenimentele din seara respectiva. S-au lamurit si procurorii cu privire la masurile de protectie si de evacuare a persoanelor din club. Datele noastre, prin martorii existenti, confirma ca incendiul a fost pus. Urmeaza sa (…) verifice procurorii persoanelor din zona de fitbness, fosta sala de fitness a clubul. (…) Au fost identificate persoane care, necunoscute clubului, se aflau in aceasta zona”, a mentionat avocatul Dancu.

Precizarile aparatorului legal al administartorului localului din zona lacului Tei a Capitalei vin dupa ce clubul Bamboo a fost distrus de flacari puternice, izbucnite sambata in jurul orei 3 si jumatate dimineata. La momentul respectiv, in incinta clubului s-ar fi aflat cateva sute de persoane, 44 dintre ele ajungand in grija medicilor, fie cu intoxicatii, pe fondul inhalarii de fum, fie cu simptome de hipotermie, fie cu contuzii.

Totodata, trebuie spus ca anchetatorii au mers si in prima parte a zilei la club, insa nu au putut intra in incinta spatiului distrus de foc, pentru ca inca nu fusesera stinse toate urmele incendiului.

sursa foto: avocat.com

Ultimele stiri

  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Jocuri de putere la Moscova. Începe marea epurare?
  • America, prima victimă a tranziției energetice?
  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Exit mobile version