Cauta

!!!BACALAUREAT 2011 – Un liceu intreg eliminat pentru frauda

BACALAUREAT 2011 – Un liceu intreg eliminat pentru frauda

111 elevi din cei 159 prezenti in centrul de examen de la Grupul Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu au fost eliminati, miercuri, de la proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat, pentru frauda sau pentru tentativa de frauda, a declarat seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara, Alexandru Lautaru.

„Nu pot sa va dau mai multe amanunte legat de acest subiect, acum incercam si noi sa vedem ce s-a intamplat acolo”, a spus Lautaru.

Lautaru a adaugat ca unul dintre subiecte ar fi fost rezolvat si s-a declansat o ancheta pentru a se afla cine a rezolvat subiectul.

Surse din cadrul ISJ Hunedoara au declarat ca eliminarea candidatilor s-a facut in urma unui telefon anonim in care o persoana anunta ca in sase sali de examinare unul dintre subiectele date candidatilor a fost rezolvat.

Proba este sustinuta diferentiat, in functie de filiera, profil si specializare cum sunt matematica (pentru profilul real din filiera teoretica, pentru toate profilurile din filiera tehnologica si pentru profilul militar, respectiv pedagogic – specializarea invatatori-educatoare din filiera vocationala si istorie (pentru profilul umanist din filiera teoretica si pentru toate profilurile si specializarile din filiera vocationala, cu exceptia specializarii invatatori-educatoare).

Ultima proba scrisa din aceasta sesiune a examenului de bacalaureatproba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii se va desfasura vineri.

Prima afisare a rezultatelor va avea loc duminica pana la ora 16.00. In aceeasi zi, intre orele 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestatiile.

Solutionarea acestora se va realiza in perioada 5 – 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

 

Ultimele stiri

  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Pandemia a trecut, „sechelele” rămân! AstraZeneca recunoaște că vaccinul său are un efect secundar grav
  • Sebastian Burduja îl critică pe Nicușor Dan pentru refuzul de a avea o debatere: „E o lipsă de respect”
  • Veste despre recalcularea pensiilor, de la cel mai înalt nivel. Ce s-a întâmplat cu 99,9% dintre dosare
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Exit mobile version