Cauta

Alec Baldwin scapă de proces, după ce a ajuns la o înțelegere cu familia victimei / Ce va primi soțul regizoarei ucise

Alec Baldwin

Ce au decis procurorii americani în privința lui Alec Baldwin, după incidentul fatal de pe platourile de filmare

Actorul american Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia regizoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă în octombrie 2021 prin împuşcarea cu un revolver pe care acesta îl mânuia în timpul filmărilor la westernul „Rust”.

Într-o postare pe Instagram, actorul a spus că este „recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros”. Producţia filmului va fi reluată în ianuarie 2023, potrivit unui comunicat separat.

Soțul regizoarei va fi producător executiv al filmului „Rust” și va primi o parte din profit

Acordul pune capăt procesului civil intentat de familia Halynei Hutchins împotriva lui Alec Baldwin. Cuantumul acestui acord negociat, care trebuie apoi validat de un judecător, nu a fost dezvăluit.

„Nu vreau să lansez alte incriminări sau să arăt vinovaţi (ori pe producători ori pe Alec Baldwin)”, a comentat soţul regizoarei, Matthew Hutchins, citat în comunicatul de presă al producţiei filmului. „Suntem cu toţii convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”.

Termenii financiari ai înțelegerii nu au fost făcut publici. Dar, potrivit o declarație a avocatului actorului, Matthew Hutchins va fi producător executiv al filmului „Rust”, când vor fi reluate filmările, și va primi o parte din profit.

Familia lui Hutchins îi dăduse în judecată pe Baldwin, care era producătorul filmului „Rust”, și pe alți membri ai echipei pentru moartea regizoarei de imagine și pentru încălcarea standardelor industriei.

Ultimele stiri

  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Exit mobile version