AcasăNewsTragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!

Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Accident grav pe şoselele din România, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Doi tineri au decedat, după ce au intrat într-un podeț, la Suceava.

Potrivit ISU Suceava, echipajele au intervenit în cursul nopții la un motoscuter intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca.

Tinerii aveau 22 şi, respectiv, 34 ani

Echipajele ajunse la fața locului au găsit două victime în stare de inconștiență. Ambele persoane au fost declarate decedate, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate. Este vorba de doi bărbați, cu vârste de 22 și 34 de ani.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ Suceava.

Accident cumplit pe Centura Capitalei

Un accident grav s-a produs, joi, pe Centura București. Din primele informații, s-a cerut inclusiv intervenția unui elicopter SMURD la fața locului.

Salvatorii au intervenit de urgență în ajutorul a două persoane care se aflau în autoturismul implicat în coliziunea de pe Centura Capitalei. Din primele date, cei doi răniți au avut nevoie de manevre de resuscitare, semn că starea lor era una gravă.

Când poate pleca un şofer de la locul producerii accidentului

În funcţie de gravitatea accidentului, legea stabileşte dacă un şofer poate pleca sau nu de la locul producerii evenimentului rutier. Probabil că toți șoferii știu că atunci când sunt implicați într-un accident rutier, trebuie să oprească.

Accidentul rutier soldat cu victime (răniţi sau morţi) este considerat grav. În aceste situații, poliția trebuie să fie chemată pentru a investiga.

Legea stabilește că toți cei implicați într-un accident de circulație sunt obligați să nu părăsească locul faptei.

„Părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului, implicat într-un accident de circulație, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, stabilește Art. 338 (1) din OUG 195/2002.

Când poţi pleca de la locul accidentului, AICI.

author avatar
Andrei Ștefan
178 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger