AcasăȘTIRI EXTERNECazul Alec Baldwin: noua declaraţie a femeii care i-a dat pistolul actorului...

Cazul Alec Baldwin: noua declaraţie a femeii care i-a dat pistolul actorului aruncă totul în aer!

Alec BaldwinSe complică cazul Alec Baldwin: noua declaraţie a femeii care i-a dat pistolul actorului aruncă totul în aer!

Armuriera de pe platourile de filmare de la „Rust” a făcut o declaraţie, în faţa anchetatorilor, ce aruncă marea bombă în acest caz. Ea a declarat anchetatorilor că a neglijat să verifice pistolul acţionat de actor înainte de dramă.

Dar partea interesantă abia acum vine: susţine că a încărcat cinci cartuşe false în revolver înainte de pauza de masă.

Armuriera şi-a recunoscut neglijenţa

Directoare de imagine Halyna Hutchins a fost rănită mortal în timp ce actorul Alec Baldwin a acţionat un revolver care i-a fost prezentat ca inofensiv, în momentul în care repeta la o scenă.

Armuriera a spus poliţiştilor că ea a încărcat cinci cartuşe false în revolver înainte de pauza de masă. La reluare, ea a luat arma din seiful unde o pusese şi a adăugat un al şaselea cartuş, înmânând pistolul unui alt angajat de pe platou.

Hannah Gutierrez-Reed a declarat anchetatorilor că ea „nu a verificat cu adevărat” arma pentru că a fost sub cheie în timpul pauzei. Înainte, ea afirmase că a ignorat prezenţa oricărei muniţii reale pe platou.

Echipa de producţie a cumpărat gloanţe reale?

Unul dintre furnizorii de muniţii angajaţi la „Rust”, Seth Kenney, a indicat că ar fi vândut echipei muniţii asamblate manual al căror logo corespunde celui care figura pe cartuşul real.

Anchetatorii au raportat posibile piste care ar putea explica prezenţa acestor muniţii reale, interzise pe platourile de filmare de regulile în vigoare în industria de cinema din SUA.

author avatar
Andrei Ștefan
851 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger