AcasăMONDENAlec Baldwin, dat în judecată după ce a ucis o femeie pe...

Alec Baldwin, dat în judecată după ce a ucis o femeie pe platourile de filmare. Atac nemilos la adresa actorului!

Alec BaldwinCe au decis procurorii americani în privința lui Alec Baldwin, după incidentul fatal de pe platourile de filmare

Un membru al echipei de filmare a filmului „Rust” îl dă în judecată pe Alec Baldwin și pe toți cei implicați în producție după ce o femeie a murit împușcată pe platourile de filmare.

Cel care a făcut plângere este electricianul-șef al producției, cel care a prins-o în brațe pe Halyna Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal luna trecută.

Procesul a fost deschis la Los Angeles. Acesta îi acuză pe Alec Baldwin, asistentul regizorului, David Halls, armurierul Hannah Gutierrez Reed și pe alți inculpați de neglijență care i-a provocat „distres emoțional grav”, transmite CNN.

Bărbatul îi acuză pe cei din producție de neglijență

Serge Svetnoy susține că glonțul care a ucis-o pe Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza pe platoul de filmare „l-a ratat la limită”, a anunțat miercuri revista Rolling Stone.

„Materiale rezultate în urma descărcării armei l-au lovit direct pe reclamant”, afirmă plângerea depusă de avocații lui Svetnoy.

„Glonțul l-a ratat la limită înainte să îi lovească pe regizoarea de imagine a filmului Halyna Hutchins și pe regizorul său Joel Souza. Reclamantul a suferit răni, inclusiv stres emoțional sever, ca urmare directă a acestui incident”, mai spune plângerea, potrivit CNN.

Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, de 42 de ani, și l-a rănit pe regizorul producției, Joel Souza, de 48 de ani, pe 21 octombrie după ce a tras cu un revolver Colt în timp ce exersa o scenă pentru filmul western.

author avatar
Andreea Vlad
445 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu trebuie atacat nemilos e totusi un artist care suporta emotii de nedescris unei fiinte obisnuite. Crima in sine e o povara de nedus pe intreaga perioada a vietii, iar dincolo regretul e la infinit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger