AcasăȘTIRI EXTERNEAlec Baldwin a deschis focul, o persoană a murit, alta e în...

Alec Baldwin a deschis focul, o persoană a murit, alta e în stare critică (FOTO/VIDEO)

Tragedie pe platoul de filmare. Alex Baldwin a deschis focul, o persoană a murit, alta e în stare critică (FOTO/VIDEO)

Celebrul actor american Alec Baldwin a împușcat-o mortal, joi, 21 octombrie, pe directorul de imagine Halya Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, în timpul unor filmări la un western în New Mexico, SUA.

Circumstanțele tragediei nu sunt încă stabilite. Halyna Hutchins și Joel Souza „au fost împușcați și răniți când Alec Baldwin a descărcat o armă folosită la filmarea westernului „Rust”, au declarat serviciile șerifului comitatului Santa Fe.

„Accident” cu o armă de recuzită

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu elicopterul la un spital din apropiere, unde a fost declarat din păcate decesul de către medici.

Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost între timp admis la terapie intensivă. Potrivit unui purtător de cuvânt al șerifului citat de The Hollywood Reporter, acesta se află în „stare critică”.

Potrivit presei de specialitate, citând un purtător de cuvânt al producției, este vorba despre un „accident” care a implicat o armă de recuzită. Ancheta a continuat joi seară cu audierea martorilor de către poliție și nu a fost inițiată nici o urmărire penală în această etapă.

Anterior, serviciile șerifului indicaseră că incidentul părea a fi legat de o armă folosită ca accesoriu pe platoul de filmare și că „anchetatorii încearcă să afle ce tip de proiectil a fost tras” și în ce circumstanțe.

Locul de filmare, Bonanza Creek Ranch, care este folosit pe scară largă în western, a fost izolat joi după-amiază, potrivit presei locale.

„Rust” este un western scris și regizat de Joel Souza, cu Alec Baldwin  co-producător în rolul unui „outlaw”, Harland Rust, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru crimă, scrie TVA Nouvelles.

author avatar
Tudor Borcea
961 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger