Cauta

Seful „Comisiei de Plagiat”, mai tare ca „scriitorii” din puscarii!

La ce nebunie e in Romania zilelor noastre, nimic nu ar mai trebui sa ne mire. Si, totusi, se remarca „razboiul de gherila” declansat pe „frontul CNATDCU”. Acolo unde ministrul Mircea Dumitru se incapataneaza sa-si duca pana la bun sfarsit „misiunea kamikaze” declansata odata cu „scandalul plagiatelor”.

Mircea Dan Bob scrie peste trei pagini de Drept pe zi

Si „urgenta” este probabil maxima, daca  „onor comisia de plagiat” de la CNATDCU a ajuns, la mobilizarea vicelui Marius Andruh, sa stea la lucru pana la 12 noaptea, pentru „monitorizarea” rezultatelor final. Iar Mircea Dumitru si-a asumat acest rol, incercand probabil sa puna presiune pe succesorul sau sa semneze „verdictele ghilotina” ale CNATDCU, daca nu mai are timpul necesar chiar el, fara sa-i pese ca este singurul carturar care a tradus dintr-o limba pe care nu o cunoaste. Iata insa ca si presedintele buclucasei comisii, Mircea Dan Bob pare sa se afle intr-o adevarata „intrecere socialista” cu controversatii „scriitori” din penitenciarele patriei, acesta scriind la randul sau mai multe carti anul acesta.

Mircea Dumitru, "ministrul kamikaze"

Adica peste trei pagini pe zi, in conditiile in care este vorba de „Drept pur” si, in acelasi timp, a si predat la universitate, a participat in strainatate la diverse seminarii si, iata, a mai condus si comisiile de plagiat, pozitie care presupune, de asemenea, o ampla munca de studi si documentare.

La ceas de noapte

Guvernul tehnocrat pare sa fi intrat in vrie in ultimele sale zile, asa ca la multe dintre structurile subordonate, dupa cum o arata si dezvaluirile recente din „National”, s-a muncit la „aranjarea” hartiilor zi si noapte. Asta la propriu, nu doar la figurat. Iar exceptie nu putea face Ministerul Educatiei, astfel ca membrii „comisiei de plagiat” a CNATDCU au ajuns sa faca „ore suplimentare” pana la 12 noaptea, pana la emiterea verdictelor pe care, desigur, vor trebui sa si le asume pe viitor. Asta in conditiile in care au destule altele pe cap, cum este situatia lui Mircea Dan Bob, care in acest an a scris mai multe carti: „5 ani de Cod civil”, 349 pagini; „Jurnal de calatorie al tanarului universitar”,  232 de pagini sau „Manual elementar de drept privat roman”,341 pagini. Deci, peste trei pagini de drept scrise pe zi, un record demn de invidiat de toti marii „scriitori” care primesc doar cate 20 de zile pentru lucrarile lor. Probabil de aceea nici nu a mai avut timp sa-si depuna declaratiile de avere, mai ales ca ultima a fost una „cu scantei” in presa, ca si in cazul ministrului Mircea Dumitru. Oricum, „comisia de plagiat” are insa in continuare emotii, dupa intrarea in faza urmaririi penale, cei de la Juridic de la minister fiind de acum mult mai reticenti in a-si da avizul necesar…

Ultimele stiri

  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Pandemia a trecut, „sechelele” rămân! AstraZeneca recunoaște că vaccinul său are un efect secundar grav
  • Sebastian Burduja îl critică pe Nicușor Dan pentru refuzul de a avea o debatere: „E o lipsă de respect”
  • Veste despre recalcularea pensiilor, de la cel mai înalt nivel. Ce s-a întâmplat cu 99,9% dintre dosare
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Exit mobile version