Cauta

Primul ministru LGBT în Guvern!

USR – PLUS preia agenda LGBT

E clar, ”Colonia Românica” nu se mai face bine prea curând… Și nu este vorba aici de pandemia de COVID. Ci de faptul că, după ce abia ne mai reveneam după ”Jihadul” anticorupție care a bântuit țara ca niciunde în Europa, statul român va fi supus unui nou ”experiment” la nivel internațional! Unul care, cu toate că nu are un efect economico-financiar devastator pentru capitalul autohton, precum cel al Direcției Naționale Anticorupție, poate totuși bulversa bună parte din societatea românească.

Șah mat la adresa liderilor tradiționaliști ai PNL

Și asta pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, mai multe structuri și instituții au fost avertizate discret să instrumenteze cu celeritate toate plângerile formulate de membri cunoscuți ca aparținând comunității LGBT! Iar tragerea neoficială de mânecă a unor șefi din ministere a fost justificată prin ”alerta” că la Bruxelles s-ar pregăti terenul pentru trecerea de la procedura de pre-infrigement declanșată deja împotriva statului român pe motive de discriminare a cetățenilor LGBT, la cea de infrigement. Astfel că, în plină pandemie, prioritatea absolută a agendei anumitor miniștri a devenit peste noapte satisfacerea doleanțelor LGBT! Mai ales că membrii marcanți ai USR – PLUS presează deja puternic pentru acest deziderat asumat de Dan Barna și Dacian Cioloș nu numai în propriul program de guvernare, dar mai ales în fața înalților comisari europeni. Iar lobby-ul deșănțat al liderilor USR – PLUS din ultima vreme pe tema LGBT are totuși iz de mutare politică.

CE a băgat România în pre infrigement în cazul Coman Hamilton

Mai ales Dacian Cioloș încercând astfel să dea șah-mat ”partenerilor” de guvernare de la PNL. Profitând astfel din plin că liberalii sunt încă sub influența totală a credincioșilor lideri ardeleni, fie ei ortodocși, catolici, protestanți, baptiști sau penticostali…

OK de la ”Bătrânul” Biden…

Fără putință de tăgadă, vedeta de necontestat a Administrației Biden este comunitatea LGBT. Mai ales că ”bătrânul Joe” semnează tot ce i se bagă la mapă pe acest subiect. Astfel că, după ce un ministru american care și-a asumat identitatea gay a oprit o conferință pentru că nu a mai avut răbdare ca să își sărute partenerul, în Guvernul SUA a fost promovat și primul transgender. În poziția cheie de ministru adjunct al Sănătății, în această perioadă încă dificilă.

Comisarul Dunja Mijatovici presează Bucureștiul

Mai mult decât atât, Casa Albă a  recunoscut că dacă Donald Trump s-a instalat la Washington prin luarea unor măsuri drastice privind reducerea șomașului și migrației ilegale, prioritatea noii Adminsitrații este promovarea membrilor LGBT la conducerea a cât mai multe instituții americane. Astfel că ultimele rămășițe ale propagandei fostului stat paralel de la noi se înșeală amarnic atunci când ”pedalează” doar pe presupusul mesaj anticorupție al noii Administrații Biden. Ca și pe faptul că primii emisari ai SUA au solicitat liderilor actualei coaliții de guvernare doar revenirea la vremurile de aur ale Direcției Naționale Anticorupție, din perioada ”Zeiței” Laura Codruța Kovesi. Pentru că, după cum susțin sursele noastre, deja la primele întâlniri dintre reprezentanți ai Ambasadei SUA la București și miniștri ai Cabinetului Cîțu s-ar fi pus accent pe schimbarea radicală a strategiei guvernamentale față de comunitatea LGBT.

Suntem deja în pre-infrigement!

Însă presiunea americană pe tema LGBT nu este singura la care este supusă Puterea politică de la București. Pentru că, în toamna anului trecut, Comisia Europeană a declanșat procedura de pre-infrigement împotriva României! Decizie luată în urma unei plângeri formulate de asociația ACCEPT, una dintre cele mai active organizații care are drept scop promovarea agendei LGBT ( lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) în România. Principala acuză fiind că statul român nu recunoaște căsătoriile homosexuale oficiate în alte state.

Administrația Biden a băgat deja primul transgender în Guvernul SUA

Fiind vorba despre speța deja celebrului cuplu gay format de românul Adrian Coman și americanul de culoare Robert Clai Hamilton, aceștia căsătorindu-se încă din anul 2010, în Bruxelles. Cei doi solicitând ulterior ca uniunea lor civilă să fie recunoscută și pe teritoriul României, ” fiind vorba despre cetățeni europeni cu drepturi legale”. Mai mult decât atât, în paralel cu declanșarea procedurii de pre-infrigement pe cazul Coman – Hamilton, comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului European a continuat să preseze autoritățile de la București ca să devină mult mai maleabile față de agenda LGBT. Acesta întocmind și un raport devastator cu privire la cazul Florin Buhuceanu și Victor Ciobotaru împotriva României. Solicitând să fie rezolvate favorabil și alte 12 cazuri asemănătoare. Numai că sursele noastre susțin că deja s-ar fi depășit orice limită din partea Dunja Mijatovici. Totul după ce, nici mai mult nici mai puțin, de la Bruxelles s-ar fi primit plângeri neoficiale inclusiv pe marginea ultimei remanieri. Moment din care ar fi aflat cu stupoare chiar și mulți dintre liderii actualei coaliții că România ”nu mai are nicio componentă LGBT în Guvern”!!!

Agenda LGBT, preluată de USR – PLUS!

Oricum, este de așteptat ca de acum înainte, presiunile LGBT să nu mai fie doar unele externe, dar și din interior. Existând semnale clare că USR – PLUS nu va ezita să profite din plin de preluarea agendei LGBT la nivel național! Ceea ce va aduce nu doar ”mângîieri pe cap” din partea Comisiei Europene, dar va și pune PNL-ul într-o postură ingrată. Mai ales că ”aripa transilvăneană” este recunoscută a fi condusă de lideri credincioși. Și care, indiferent de religia acestora, sunt percepuți drept tradiționaliști care nu se vor duce ”pe fenta” useristă. Iar situația urmează să fie exploatată la maxim la ”evaluarea” de peste șase luni, când premierul Florin Cîțu ar putea recurge la o primă remaniere guvernamentală. Și când, după cum susțin sursele noastre, Dacian Cioloș va forța intrarea primului ministru LGBT în Guvernul României! Mai ales că deja liderul Renew Europe și-a luat acest angajament la nivel european…

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version