Cauta

MRU, atac la Basescu sub numele de cod „Theophyle”!

Fara putinta de tagada, Mihai Razvan Ungureanu este prototipul celor care „s-au nascut, dar au si sfarsit drept mari sperante” ale politicii romanesti. Numai ca frustrarea actualului lider al Fortei Civice se pare ca este mult prea mare pentru a putea fi tinuta in frau, asa ca MRU se dezlantuie impotriva celor pe care ii considera vinovati de esecul sau politic.

Pe vremuri, MRU ii multumea lui Traian Basescu pentru increderea acordata
Ultimele comentarii ale „postacului” ascuns sub numele „theophyle” sunt extrem de acide la adresa Palatului Cotroceni

Insa nu o face fatis, asa cum i-ar sta bine unui ditamai barbatul de stat. Mai mult chiar, de-a dreptul jenant pentru un diplomat care a fost atata amar de vreme  seful Serviciului de Informatii Externe al Romaniei, fostul prim spion al tarii se ascunde in spatele unui ID care a fost rapid descoperit de catre specialistii in securitate informatica. Si astfel au aflat si serviciile secrete ca „premierul de 80 de zile” si-ar ascunde febrila activiate de „postac” informatic pe diverse site-uri sub numele de cod „Theophyle”. Sub acoperirea caruia, nu de putine ori, lanseaza atacuri de-a dreptul murdare impotriva fostului sau protector, presedintele Traian Basescu, si a „colegilor” de doctrina carora, oficial, le cere unirea dreptei romanesti.

Razbunarea „parfumatului”

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, pe vremea cand Traian Basescu il desemnase drept premierul Romaniei, una dintre principalele griji ale lui Mihai Razvan Ungureanu a fost sa incarce lista de cumparaturi a Secretariatului General al Guvernului cu tot felul de produse cosmetice si de infrumusetare, incepand de la parfumuri barbatesti si pana la deodorante si diverse creme. Numai ca MRU nu a facut prea multi purici la Palatul Victoria, astfel ca el a fost debarcat la exact 80 de zile de la numirea sa in functia de prim– ministru. Se pare insa ca a „parfumatul” a ramas cu serioase sechele si este sigur ca ar fi fost „facut” chiar de catre cei care l-au sprijinit intens in cariera sa politica. Iar acum, in timp ce, oficial, liderul Fortei Civice lanseaza sumedenie de apeluri patetice privind uniunea fortelor de dreapta romanesti, planurile sale reale sunt cu totul altele.  Ce-i drept, adevarata fata  a politicianului Ungureanu nu a fost dezvaluita opiniei publice pana acum, cand „National” a descoperit ca acesta s-ar ascunde sub numele de cod „Theophyle”.

EBA si Udrea, principalele tinte

Acum, este greu de spus cum de, la experenta sa de sef al unui important serviciu de informatii externe, Mihai Razvan Ungureanu nu a reusit sa gaseasca o solutie tehnica mai de „Doamne ajuta”, care sa il scape de inevitabila deconspirare. Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, fostul premier s-a multumit cu acoperirea unui alt computer decat cel oficial, a unui email pe o adresa „din burta” si a unui nume de cod fals, pentru a se dezlantui, din postura de „postac” informatic, impotriva celor carora, oficial vorbind, pozeaza ca le-ar fi aliat. Interesant este insa ca in majoritatea comentariilor postate mai ales dimineata, intre orele 9.00 – 10.00, pe site-ul politeia.org, principalele tinte de batjocura ale comentatorului „Theophyle” sunt EBA si Udrea. Este suficienta astfel doar citirea ultimelor postari ale misteriosului „Theophyle” de pe portalul politeiaworld, in care, dupa ce rade de „telectualul” Neamtu si isi bate joc de „maidanezii” de la PMP care fac mitinguri cu televiziunea dupa ei, „curajosul” comentator anonim „Theophyle” nu se sfieste sa lanseze atacuri extrem de dure impotriva Elenei Basescu si a Elenei Udrea.

„Ceapa masi lor de prosti”

Mai mult chiar, intr-un alt comentariu, sub masca aceluiasi „Theophyle”, cel identificat ca  fiind  nimeni altul decat candidatul la prezidentiale Mihai Razvan Ungureanu, comenteaza, dupa ce un alt „postac” rade de campania celor de la Miscarea Populara, cu o sudalma uluitoare: „Ceapa masi lor de prosti” (sic!). Dupa care pune mai multi „zambareti” si afirma ca „Pusculita lor (n.r. – a oamenilor lui Traian Basescu) este adanca si foarte generoasa…”, insistand: “Da, banul altora in buzunarul lor este cel mai dulce si probabil si cel mai «sfant»”.

Acum, bineinteles ca fostul premier poate nega vehement ca nu are nici in clin  nici in maneca cu postarile batjocoritoare ale lui „Theophyle”, numai ca „triangulara” identificarii facuta de expertii in informatii spune cu totul altceva…

Ultimele stiri

  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Exit mobile version