Cauta

DNA, la sprit cu Hrebenciuc in Satul Francez

Un nou dosar instrumnetat de catre subalternii Laurei Codruta Kovesi face ravagii printre politicieni si demnitari. Este vorba despre ancheta privind traficul de influenta derulat de catre „rivalii” politici Gheorghe Stefan „Pinalti” si Viorel Hrebenciuc pe langa membrele CNA, Narcisa Iorga si Laura Georgescu cu privire la acordarea licentei pentru un post TV patronat de catre „baronul” de Neamt.

Viorel Hrebenciuc a fost vizat de mai multe actiuni derulate sub acoperire
Gheorghe Stefan (foto), Laura Georgescu si Narcisa Iorga au fost la randul lor pusi sub urmarire in dosarul CNA
Laura Georgescu
Narcisa Iorga

Insa in afara celor implicati direct in acest caz, nenumarate alte nume grele ale vietii politice si nu numai au toate motivele sa tremure serios la gandul ca, la randul lor, ar putea fi trase in valtoarea unor anchete paralele. Pentru ca, asa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, „guzganul rozaliu” obisnuia sa isi poarte negocierile secrete la un pahar de vin roze la masa sa favorita din Le Club, o locatie exclusivista din luxosul Sat Francez. Iar odata cu inceperea oficiala a umraririi penale pe numele lui, procurorii anticoruptie se pot folosi acum la vedere si de interceptarile respectivelor convorbiri care, dupa cum sustin sursele noastre, ar fi fost atent monitorizate, dupa ce liderul pesedist s-ar fi intalnit acolo cu Nelu Iordache, chiar inainte de arestarea acestuia.

07.10.2013 - „National” a dezvaluit intalnirile de taina din Satul Francez

Se mareste hora!

Desi in ultima vreme a incercat cu disperare sa-si desprinda eticheta de „combinagiu sef” pusa de atata amar de timp, Viorel Hrebenciuc pare totusi sa-si fi pastrat influenta detinuta nu doar in sanul propriului partid, dar si la nivelul celorlalte formatiuni politice si a institutiilor statului roman deopotriva. Astfel ca, asa dupa cum sustin in referatul de urmarire penala procurorii anticoruptie, atunci cand s-a confruntat cu o problema pe care nu a putut-o rezolva singur – anularea deciziei de suspendare a licentei pentru postul GIGA TV – primarul nemtean Gheorghe Stefan a apelat imediat la ajutorul liderului pesedist. De  altfel, vicepresedintele Camerei Deputatilor pare sa se afle in miezul mai multor anchete paralele ale DNA, desi acesta a incercat de fiecare data sa se ascunda departe de ochii curiosilor in Le Club din Satul Francez, unde obisnuia sa-i invite pe cei care apelau la protectia sa.  Si dintre care multi s-ar putea sa regrete acum ca s-au imbatat atunci cu apa rece, in timp ce Hrebenciuc degusta vinul sau favorit, un roze de colectie. Pentru ca, fara sa stie, se pare ca au baut spritul impreuna si cu procurorii DNA…

Ultimele stiri

  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Jocuri de putere la Moscova. Începe marea epurare?
  • America, prima victimă a tranziției energetice?
  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Exit mobile version