Cauta

 DNA i-a deschis dosar penal șefului Jandarmeriei: 69/P/2020!

Se strânge lațul în jurul colonelului Enescu

Este iureș la această oră la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, acolo unde se cer ”hârtii” din toate părțile cu privire la dezvăluirea ”Național” despre leafa de 35.000 lei pe care colonelul Bogdan Enescu și-a tras-o în luna aprilie prin pontarea cu de la sine putere a nu mai puțin de 360 ore suplimentare!

Astfel, Direcția Generală de Audit Intern a Ministerului Afacerilor Interne a descins deja la sediul IGJR, solicitând toate documentele oficiale care dovedesc că în ultimele trei luni de zile, inspectorul general Bogdan Enescu a pontat sute de ore suplimentare executate mai ales noaptea și în zilele de week end.

Auditul intern a descins la IGJR

Dar, după cum se verifică acum, fără a avea și aprobarea conducerii MAI pentru efectuarea orelor respective, așa cum prevede expres Ordinul de ministru. Este vorba despre 360 de ore în aprilie, 240 pentru mai și 220 pentru iunie. Astfel că Enescu ar fi încasat în aceste trei luni sume de 35.000, 29.000 și 32.000 lei!

Patru infracțiuni

Tot la ora în care Auditul Intern preia documentele oficiale și ”fițele de pontaj” ale colonelului Bogdan Enescu, Direcția Națională Anticorupție s-a autosesizat în urma ”loviturii” din 19 iulie, când titram ” 350 de milioane pe lună, leafă de jandarm”! Și a deschis pe numele acestuia dosarul penal nr.69/P/2020, în care procurorii îl anchetează pe colonelul Bogdan Enescu pentru săvârșirea a patru infracțiuni : delapidare, abuz în serviciu, falsuri în înscrisuri oficiale și uz de fals. Semn clar că disperarea ”Mâțului” Enescu din data de duminică, 20 iulie, când forța semnarea retroactivă a raportului nu a făcut decît să alerteze și mai tare structurile contrainformative. Iar iminenta audiere a colonelului Enescu la DNA nu are cum să nu le dea frisoane tuturor celor care l-au sprijinit în constituirea acestei grupări de la vârful Jandarmeriei. Oricum, iată că și secretarul de stat Bogdan Despescu și ministrul Marcel Vela au reacționat în cele din urmă, trimițând Auditul Intern peste Enescu!

Ultimele stiri

  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Exit mobile version