Cauta

Serviciile: Faceti loc! Base revine la popor!

Nu mai e putinta de tagada, presedintele s-a  suparat foc pe „colegii” PDL – isti de la guvernare. Dar cum Traian Basescu nu este in nici un caz tipul de suparacios care isi ia jucariile si pleaca, seful statului isi face, tot mai la vedere, propria structura politica.

„LOCOMOTIVA” – Traian Basescu va trebui sa-si promoveze noua structura politica prin organizarea unor „bai de multime” fara incidente

Pe care, nu are incotro, trebuie si sa o promoveze. Asa ca „locomotiva” Basescu se pregateste intens de intoarcerea la popor, urmand sa ia din nou, conform informatiilor noastre, tara la picior. Iar Serviciile loiale, entuziaste de intentia de numire in aceasta toamna a lui Liviu George Maior premier in locul „micutului” Boc, ii fac deja loc, formand celule de criza care sa impiedice orice incident.

Contrainformatiile, in alerta maxima

SPRIJIN - Lucian Pahontu, George Maior, Gabi Oprea si Ioan Dascalu, „careul de asi” din maneca presedintelui Basescu

A trecut ceva vreme de cand presedintele nu a mai dat nas in nas cu contribuabilii patriei. Iar ultimele escapade, pe la tot felul de asa – zise scoli de vara,  nu au reprezentat cine stie ce risc major pentru cei insarcinati cu protectia sa. Insa, daca vrea ca Miscarea Populara sa ia nota maxima la scoala si sa nu fie decat un avorton electoral, Traian Basescu trebuie sa iasa din Palat. Iar Serviciile, in frunte cu SPP –ul, ii niveleaza drumul de zor. Contrainformatiile generalului Pahontu vegheaza ca in marile orase sa nu existe premisele vreunei manifestari ostile. Conform informatiilor intrate in posesia noastra, se ia in calcul inclusiv ca eventualele locuri de proteste sa fie indisponibilizate sub tot felul de pretexte. Cum ar fi, eventual, imprejmuirea lor pentru pretinse reparatii la conductele de apa… Sau tot felul de alte tertipuri, folosite, ce-i drept, si de Serviciile de informatii din alte tari cu traditie democratica.

Fermitate din prima!

Concomitent,  trupele de jandarmi sunt pregatite intens, mai ales moral, pentru ca tehnica de interventie au primit-o deja de mult, de a taia din fasa orice eventuala contramanifestatie. Astfel, sefii din teritoriu ai jandarmilor sunt „dascaliti” sa nu permita nici un fel de „circ” si sa dea dovada de fermitate din prima.Ca doar de aia a facut Ioan Dascalu, secretarul de stat din Ministerul de Interne, un tur operativ pe la Inspectoratele Judetene, pentru se asigura de sprijinul brigazilor de interventie ale Jandarmeriei. Ca pe Politie nu se mai bazeaza oricum de mult pentru astfel de misiuni.  In plus, jandarmii de la parodia de serviciu secret „Triere – Documentare” au ajuns sa faca liste cu toti scandalagii „ de profesie”, in frunte cu ultrasii galeriilor echipelor de fotbal. Din perspectiva viitoarei functii de ministru de Interne, si generalul Gabriel Oprea si-a mobilizat oamenii din sistem la bunul mers al operatiunii.

Iar despre fervoarea implicarii ofiterilor de informatii ai SRI in aceste misiuni nici nu mai este nevoie sa pomenim. Vestea ca seful lor i-ar putea lua locul lui Emil Boc pur si simplu le-a dat aaaaripi … !

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT
  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version