Cauta

Disponibilizatii din MAI au ajuns „maradonisti”!

Am trait sa o vedem si pe asta! In plin mandat al lui Traian Igas, politistii deja dati afara din Ministerul de Interne au ajuns sa talhareasca pe fata contrabandistii de tigari!

DEJAVU – Pe unii dintre disponibilizati MAI amintirile inca ii rascolesc si fac pe politistii pe cont propriu

S-a intamplat in judetul Constanta, unde doi „frontieristi” carora tocmai ce li se desfacusera contractul de munca pe motiv de reforma, au clacat si au sarit imediat de cealalta parte a baricadei.

„Ii stiam de gabori…”

Acesta a fost raspunsul traficantilor de tigari atunci cand au fost intrebati cum naibi s-au lasat inselati intr-un asemenea hal. Ii cunosteau bine pe cei doi politisti de frontiera si, chiar daca nu erau pe lista „blaturilor” lor pana atunci, s-au gandit ca „foamea” i-a impins si pe ei „sa puna botul”. Asa ca le-au dat pe loc 5 000 de euro si 80 de milioane atunci cand acestia le-au propus sa le treaca un transport pe tura lor, pe la Negru Voda. Numai ca tiganii habar nu aveau ca noii lor „asociati” fusesera dati afara cu doar cateva zile inainte din Politie. Au adus masina cu transportul, le-au dat banii politistilor imbracati in uniforma si au asteptat pe urma semnalul convenit pentru a trece fara probleme. Numai ca au trecut o ora, doua si traficantii s-au prins ca nu e ceva in regula. S-au dus pe jos la ghiseu si au intrebat de cei doi. Cand au aflat ca nu mai erau „gabori”, au priceput ca acestia reusisera sa le vanda castraveti tocmai gradinarilor… Au chemat ajutoare, au pornit vanatoarea si pe unul dintre ei l-au dibuit ascuns prin Primaria din Albesti. L-au „umflat” bine si de-abia pe urma l-au dat pe mana adevaratilor politisti.

Peste 10 000!

Pe langa pitorescul povestii, sefii de la Interne trebuie sa gaseasca o solutie urgenta pentru ca asemenea cazuri sa nu se mai repete. Peste 10 000 de oameni au fost dati afara. Sunt disperati, cu rate la banci si inca mai au acasa uniformele si insemnele de politisti. Nu le-au fost retrase, pentru ca au fost platite din banii lor. Iar tentatia unui ultim „tun” este prea mare …

Ultimele stiri

  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • 1 MAI, ziua în care MICII sunt la mare căutare! Unde se mănâncă cei mai buni mititei la noi în țară?
  • Poliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe A1/Au fost trase mai multe focuri de armă
  • Exit mobile version