AcasăNewsPoliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe...

Poliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe A1/Au fost trase mai multe focuri de armă

sursa foto: facebook.com/politiadefrontiera

Un incident grav a avut loc, în urmă cu mai multe ore, în județul Timiș. Doi polițiști de frontieră au ajuns la spital, după ce au fost atacați și răniți. Au fost trase 13 focuri de armă în plan vertical.

Doi poliţişti de frontieră au fost atacaţi cu cuţitul de traficanţii de migranţi, într-o parcare de TIR-uri pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara, judeţul Timiş, potrivit news.ro. Pentru a-i prinde pe atacatori, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă, însă agresorii au reuşit să fugă, fiind acum sunt căutaţi.

Agenții au observat mai mulți migranţi şi călăuze care încercau să urce într-un camion

Din primele informații, scenele desprinse parcă dintr-un film de acțiune – cu atacul asupra celor doi agenți de poliție – s-au derulat „la adăpostul” întunericului. Polițiștii de frontieră se aflau în misiune.

Mai exact, în noaptea de marţi spre miercuri, doi poliţişti de frontieră care se aflau în misiune au fost răniţi de traficanţii de migranţi, potrivit aceleiași surse. Cei doi agenţi se aflau în apropierea unei parcări de TIR-uri de pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara din judeţul Timiş, când au observat 8 migranţi şi 3 călăuze care încercau să urce într-un autocamion.

Unul dintre poliţişti, rănit în umăr

Poliţiştii de frontieră i-au somat pe migranţi şi pe călăuze să se oprească. Și au încercat să îi reţină. Însă unul dintre traficanţi a început să îi atace pe agenţi cu cuţitul. Unul dintre poliţişti a fost rănit în umăr, iar cel de-al doilea are patru lovituri de cuţit în gambă, în pulpă, în zona fesieră şi la nivelul unui genunchi, potrivit sursei menționate.

În încercarea de a-l opri pe agresor, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă în plan vertical. Ei au reuşit să îi captureze pe cei 8 migranţi şi pe una dintre cele trei călăuze. Cei doi atacatori au reuşit să fugă şi acum sunt căutaţi.

E important de menționat faptul că poliţiştii de frontieră răniţi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, aceștia sunt în afara oricărui pericol.

author avatar
Andrei Coman
431 afisari

3 COMENTARII

  1. Timorarea politistilor, duce la erori si poate decese in randul politistilor.Aia ataca, politistii trag in aer…ca daca trag in ei, sa se apere tipa „opinia publica” si sunt cercetati penal, tot ei.
    La tv am vazut cum politistii stateau la poarta si se rugau de unul ce OMORASE un om pe sosea, sa coboare de la balcon…vreo 6 ore…Ca procedura nu o cunosc Pai, putea sa stea in balcon si 24 de ore, sa ii treaca alcoolemia.

  2. Sa traiti, tovarasu komandant, ne vom sacrifica de la Budapesta, privind cum aia mai slabi de minte si ramasi in urma, si la propriu si la figurat sunt trimisi de tovarasu jeneral ciukanezu sa ingroase campiile pitikului de la Kiev 🙂 Sa traiti, va sustinem in tot ceea ce doriti, tovarase jeneral de karton balaceanca, aratandu-va tot timpul numai si numai… degetul mijlociu 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger