Cauta

Un robot-femeie a fost numit CEO al unei companii de jocuri video, o premieră în lume

O femeie-robot a fost numită CEO al unei companii de jocuri video, o premieră în lume

Pentru prima dată, un robot virtual, pe nume Tang Yu, cu inteligență artificială, va deveni CEO al unei mari companii de jocuri video, Net Dragon, din China. Scopul este de a optimiza performanța companiei prin luarea unor decizii pur raționale și de a economisi bani.

Înlocuirea directorului general al companiei cu un robot este pariul uneia dintre cele mai mari companii de jocuri video din China, Net Dragon Websoft, fondată în 1999 și care valorează câteva miliarde de dolari.

Un director neobosit și fără salariu

Acest robot-femeie se numește Tang Yu și este primul robot care conduce o companie din lume. Acest umanoid virtual este ghidat de o inteligență artificială care ar trebui să îi permită să optimizeze performanțele companiei, în special prin luarea unor decizii raționale și total transparente.

„Tang Yu ne va ajuta cu managementul și administrarea, precum și cu problemele operaționale, deoarece folosim deja inteligența artificială în multe stagii pentru a ne dezvolta afacerea”, spune Simone Lung, vicepreședinte al Dragon.

Punerea unui android în fruntea unei companii este, de asemenea, o avanpremieră a lumii virtuale. Metaversul, care se dezvoltă în prezent peste tot, în jocurile video, în comerțul online și acum în afaceri.

O lume în care navighezi prin intermediul unui sistem de realitate virtuală. Un alt avantaj al lui Tang Yu este că este primul CEO din lume care lucrează non-stop fără salariu.

Aceasta nu este prima dată când o companie intră în domeniul roboticii. Cu câțiva ani în urmă, o filială a Canon, a încredințat deja gestionarea anumitor sarcini de supraveghere unor algoritmi, inclusiv algoritmi de recunoaștere facială care necesită zâmbete. Dar aceasta este prima dată când un robot a preluat controlul unei companii.

Ultimele stiri

  • Poliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe A1/Au fost trase mai multe focuri de armă
  • O autostradă din China s-a prăbușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO
  • Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”
  • Diana Șoșoacă poate candida la Primăria Capitalei. „Răsturnare de situație! Mi s-a admis candidatura!”
  • Noi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se află internat marele artist
  • Simonis, despre candidatura lui Popescu Piedone. „Ar trebui să se gândească, poate, la un exit”
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Publicarea anuntului de autorizatie de construire intr-un ziar de larga raspandire – este necesara?
  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Exit mobile version