AcasăȘTIRI EXTERNETurcia își avertizează turiștii din Europa și SUA. „Intoleranță religioasă și rasism”...

Turcia își avertizează turiștii din Europa și SUA. „Intoleranță religioasă și rasism” în Occident

Turcia își avertizează turiștii din Europa și SUA. „Intoleranță religioasă și rasism” în Occident / Foto: printscreen

Ministerul turc de Externe i-a avertizat pe turiștii turci cu privire la „nivelurile periculoase de intoleranță și ură religioasă din Europa”.

Turcia și-a avertizat, sâmbătă, cetățenii care doresc să călătorească cu privire la intoleranța religioasă în Europa și a rasismului în Statele Unite. Avertismentul vine la o zi după ce țările occidentale și-au îndemnat cetățenii să fie vigilenți în legătură cu riscul unor atacuri pe teritoriul Turciei.

Tensiuni Ankara-Occident-NATO

Apelul – făcut de SUA, Franța, Germania și Italia – de a evita mulțimile și locurile turistice din Turcia a venit după ce exemplare ale Coranului au fost incendiate în Suedia și Danemarca, în timpul unor demonstrații anti-turce.

La rândul său, un comunicat al Ministerului turc de Externe le transmite turiștilor turci că există „niveluri periculoase de intoleranță și ură religioasă în Europa”. Un alt comunicat asigură că „au avut loc recent atacuri verbale și fizice împotriva străinilor și acte rasiste în Statele Unite”.

Aceste tensiuni sunt în creștere, pe fondul blocării de către Turcia, începând din luna mai, a extinderii NATO pentru a include Suedia și Finlanda, cerând în special ca Stockholm să extrădeze refugiați kurzi pe care Ankara îi consideră „teroriști”, notează BFMTV.

Turcia și Ungaria sunt singurele țări NATO care nu au trecut încă la ratificarea parlamentară a aderării Suediei și Finlandei la Alianță. Se așteaptă ca Ungaria să-și dea aprobarea luna viitoare.

Încercând să revigoreze sprijinul bazei sale electorale înainte de viitoarele alegeri prezidențiale din Turcia, de la jumătatea lunii mai, președintele Recep Tayyip Erdogan a avertizat că Suedia nu mai poate conta pe „sprijinul” Turciei pentru aderarea la NATO. Negocierile sunt oficial suspendate.

author avatar
Tudor Borcea
380 afisari

11 COMENTARII

    • De ce faceti trafic de copii si arme nucleare???de aia veniti voi inEuropa?

    • Ce facea 30de ani mafia FatihTaher-BandarBinSultan cu ceilalti securisti dinMariottBucharest???DarTurcii de laGoldenFalcon????

      • Ce afaceri aveati cu traficantii de arme ai lui DorinCocos,PetrovBasescu,AdnanKhashoggi,ViktorBout????

        • De ce toti oligarhii mafioti cu petrolul sunt cu afaceri inTurcia,Irak,Afghanistan,Kazakstan,Iran,NKoreea

          • Ce tot o dati cu religia si kurzii??nu ne intereseaza problemele voastre locale

          • Plus ce implicare a avut mafia luiEerdogan in asasinarea mai multor ambasadori cu organizatiile genFratiiMusulmani???

          • La ce va trebuie rachete StingersiExocet cu incarcatura nuclearatactica???ce ati facut cu n-shpe containere aduse laIstanbul???

          • De ce sunteti implicati in afaceri exact cu grupul delaMariottBucharest care a facut11sept2001???

  1. Ce pw-ule in gura isi trimit intre ei toti dik-tatorii astia mici, si cel din Turcia, si cel din Franceistan, si cel din Germanistan, si cel din UKistan, rau au ajuns daca se ameninta ei intre ei in public, iar asta e de rau augur, fiindca inseamna ca nimeni in sferele inalte ale politicii nu mai asculta de nimeni, si ca toti sunt numai niste criminali psihopati prefacuti, si niste ucigasi de popoare, cum e si zdreanta aia infekta de naz-ist zdrelinski, pitikul actoras ratat din Kievul azovist-banderist !! Romanasilor, mai ales, sau de fapt numai aia ne-vaxxinati inn cap, pregatiti-va ca in martie incepe cap de pluta si de bostan de niku ciuka-nezu sa ia minim 10 mii de co-bai pam-pasi cu arkanul direct de pe strada, asa cum face de 2 luni incontinuu regimul nazist zdrelinski, aia au trimis plutoanele de executie in Transkarpatia, sa prinda cat mai multi fraieri in plasa, dintre aia care nu au sters-o de acolo, din colonia afrikana de la marginea Europei, cea mai korupta si imbecila colonie de pe Pamant !! Bai Erdogy the goat-fuk-ker, nu uita sa le zici la toti naz-istii hitl-eristi din Franta, Germania, Italia si Austria ca ma-sa e ko-orva 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger