AcasăȘTIRI EXTERNETrump râde de Biden. Presedintele SUA, „trollat” după ce a căzut de...

Trump râde de Biden. Presedintele SUA, „trollat” după ce a căzut de pe bicicletă – VIDEO

Trump râde de Biden. Presedintele SUA, „trollat” după ce a căzut de pe bicicletă - VIDEO / Foto: Facebook

Deloc de mirare, fostul președinte al SUA, Donald Trump, nu a scăpat prilejul să-l ironizeze pe actualul locatar de la Casa Albă, Joe Biden, după ce acesta a căzut de pe bicicletă.

Într-o postare pe propriul său site media nou-înființat, numit Truth Social, Trump a postat o înregistrare video trucată în care apare el însuși lovind o minge de golf, care este editată astfel încât îl lovește pe Joe Biden în cap, provocându-i căderea.

Lungă serie de atacuri la adresa lui Biden

Trump a postat videoclipul fără să comenteze și se pare că materialul a fost realizat cel mai probabil de cineva de pe Twitter, scrie Hotnewhiphop.

Donald Trump a fost nevoit să folosească Truth Social de când a fost eliminat de pe aproape toate celelalte platforme de socializare importante. Elon Musk s-a jucat cu ideea de a-i permite fostului președinte să revină pe Twitter dar Trump spune că ar refuza să revină.

Desigur, videoclipul nu este decât încă unul din multele atacuri ale lui Trump împotriva lui Biden. În cel mai recent, Trump a afirmat că invazia lui Vladimir Putin în Ucraina „nu s-ar fi întâmplat niciodată” dacă el ar fi fost președinte. Bineînțeles, au lipsit detaliile despre cum anume ar fi evitat „dezastrul oribil”, pentru că a trecut rapid la a se plânge de alegerile „fraudate” din 2020.

În ceea ce-l privește pe Biden, el și-a revenit rapid după ce a căzut de pe bicicletă, spunându-le reporterilor: „Sunt bine”, în timp ce agenții Secret Service îl ajutau să se ridice.

author avatar
Tudor Borcea
442 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger