AcasăȘTIRI EXTERNEŞOC în SUA! Acuze grave de la Ashley Biden, fiica preşedintelui SUA:...

ŞOC în SUA! Acuze grave de la Ashley Biden, fiica preşedintelui SUA: fata şi liderul de la Casa Albă, duşuri împreună! (VIDEO)

ŞOC în SUA! Acuze grave de la Ashley Biden, fiica preşedintelui SUA: fata şi liderul de la Casa Albă, duşuri împreună!

Casa Albă este zguduită de un nou scandal. De data aceasta, născut în urma a ceea ce s-a găsit în jurnalul lui Ashley Biden, fiica lui Joe Biden.

Femeia care acum are 41 de ani se pare că a descris, în carneţelul intim, că, de asemenea, a ajuns să facă amor cu băieţi la o vârstă fragedă, ceea ce ar fi dus la dependenţa ei de sex.

Ar fi fost „hiper-sexualizată” în tinereţe

FBI este în stare de alertă! Investighează posibilul furt al jurnalului lui Ashley Biden. Deocamdată, se ştie că această „bucăţică de istorie” a fost găsită de o femeie într-o casă din care se mutase fiica lui Joe Biden.

Fata liderului de la Casa Albă ar fi povestit în jurnal că a fost dependentă de droguri, de sex, că ar fi ajuns să facă amor cu băieţii la vâreste fragede şi că ar fi făcut duşuri cu tată ei, în momente neadecvate.

Cine este Ashley Biden

Ashley este mezina familiei Biden și are o relație foarte apropiată cu tatăl său. Joe Biden are un trecut tragic, în ceea ce privește viața sa personală. Prima lui soție Neilia, dar și una dintre fiicele sale (sora mai mare a lui Ashley), Naomi, au fost ucise într-un tragic accident de mașină, în anul 1972.

Ashley are și doi frați mai mari: Hunter și Beau (Beau a murit din păcate în 2015)

Joe s-a căsătorit cu Jill Biden în 1977, iar Ashley s-a născut în 1981. Ashley și-a însoțit tatăl pe traseul campaniei, iar experiența lui a inspirat-o într-o carieră de activist.

Ashley a fondat organizația Livelihood după ce Beau a murit. Proiectează și vinde îmbrăcăminte fabricată în America, cu scopul de a dona încasările obținute din vânzări către organizații comunitare din D.C. și Delaware.

author avatar
Andrei Ștefan
3.785 afisari

15 COMENTARII

  1. Ce aveti mah acum ati descoperit si voi planeta? Pai e plin 4chanul de filmulete cu Hunter drogat reguland asiatice sau minore adolescente si cu tasu’ Biden pipaind lingand si mirosind de zor in public copilite pe care chiar parintii lor le aduceau la prezentare lu mos Bideu. De nepoata lu’ Hunter nu mai zic cred ca i-a tras-o tot familionul. Asa e la astia casatoriti cu jid@ni si-o trag in familie vezi irodiada ca si la tig@ni de altfel! Old news bai baieti da’ old de tot nu asa!

  2. Adevaratul J.Biden a fost judecat si executat cu injectie letala in 21 Decembrie 2020, dup ce s-a impiedicat si a cazut pe scara avionului inchiriat, pentru ca presedintele ilegal nu a avut acces la cel adevarat si nici la Casa Ala, filmand intr-un studio tv cu decorul Biroului Oval.
    Printre capetele de acuzare a fost si incestul.
    Drogatul Hunter a fost executat prin spanzuratoare acum cateva luni la Guamnamo, in urma dezvaluirilor din Laptopul personal care continea documente si maill-uri despre afacerile mafiote din Ucraina, precum si filmari ale violurilor pe care le facea asupra minorelor pe care le droga.
    Acest articol in presa romaneasca arata ca si actorashul care joaca rolul presedintelui ilegal Biden, urmeaza sa fie judecat si executat, ca doar a cazut de pe bicicleta.
    Shandramaua Canibalei se prabuseste !
    In scurt timp toti criminalii din cele 209 tari semnatare ale legii GESARA/NEASARA, incepand cu presedintii de stat Criminali, urmati de Guvernele criminale si Parlamentele Criminale, vor fi judecati de Curtea Martiala si spanzurati pentru CRIME IMPOTRIVA UMANITATII.

  3. Barbu, AFARA! Ai ramas repetent! Sunt antivaxer, iar egalitatea scris de mine, profesorul tau, e cea corecta. Dar daca esti analfabet pici treapta. Si daca esti prost, stai acasa! Oricum stai.

  4. Anonime, anonime esti prost da’ prost rău de tot, bașca și fudul ! Amicul barbete a scris foarte corect, utilizând ironic un cuvânt scris între ghilimele adică a vrut să sublinieze ideea că acesta, cuvântul, a fost folosit cu un alt sens decât cel obișnuit. Tu, prostăvane, ai folosit un cuvânt „demonicrați” care nici cu și nici fără ghilimele, nu există ! Sigur dacă era „demonic” poate avea un sens dar așa ! Concluzia: ești un antivaxer tâmpit !

  5. Avem si noi cretini pedofili care-si violeaza copiii la Vaslui.Or fi rude cu JoeBiden? Ultima oara cand am fost acolo hotelul lui Porumboiu era plin de prostituate care exact asta spuneau „Decat sa ma violeze tata mai bine o fac aici pe bani” Cine nu ma crede am un procuror martor,era cu mine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger