AcasăȘTIRI EXTERNEPreședintele trece la amenințări: Îmi vine să îți trag una în gură!

Președintele trece la amenințări: Îmi vine să îți trag una în gură!

Președintele trece la amenințări: Îmi vine să îți trag una în gură!

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost surprins în imagini video în timp ce îl amenință pe un reporter că vrea să îi dea un pumn în față, după ce acesta îl întrebase despre un presuspus caz de corupție în care este implicată familia prezidențială.

Jair Bolsonaro se afla duminică în vizită la Catedrala Metropolitană din Brasil iar jurnaliștii l-au întâmpinat la ieșirea din incintă. Ulterior, acesta a fost surprins în imagini video în timp ce îl amenință pe un reporter de la publicația O Blobo care îi pusese niște întrebări legate de anumite acuzații.

Jurnalistul voia să afle comentariile președintelui referitoare la anumite acuzații de corupție – un ajutor al celui mai mare fiu al său, senatorul Flavio Bolsonaro, ar fi depus niște sume de bani în contul bancar al primei doamne, Michelle Bolsonaro.

Bolsonaro trece la amenințări: Îmi vine să îți trag una în gură!

„Îmi vine să îți trag una în gură, ok?”, a reacționat președintele Braziliei, Jair Bolsonaro.

Reporterii de la CNN au încercat să obțină un punct de vedere despre acest incident de la purtătorul de cuvânt al lui Bolsonaro, însă acesta a refuzat orice comentarii.

La începutul lunii august, revista braziliană Crusóe a publicat un raport în care se pretindea că Fabrício Queiroz, fostul ajutor al celui mai mare fiu al lui Bolsonaro, a transferat aproximativ 12.800 de dolari (72.000 de reali brazilieni), sub formă de cecuri, lui Michelle Bolsonaro, între 2011 și 2016, informează CNN.

În prezent, Fabrício Queiroz se află în arest la domiciliu din cauza unei anchete de corupție în care este implicat Flavio Bolsonaro, fiul președintelui brazilian.

Familia Bolsonaro este în centrul mai multor investigații, inclusiv una referitoare la o schemă în care a fost implicat Flavio Bolsonaro în Adunarea Legislativă a statului Rio de Janeiro.

Președintele Braziliei, scos din sărite de întrebări referitoare la corupție

De asemenea, Curtea Supremă din Brazilia a deschis investigații în care sunt vizați și ceilalți doi fii ai lui Bolsonaro, Carlos și Eduardo, pentru că ar fi promovoat fake news pe internet. Alte investigații vizează presupusa implicare a familiei în proteste și intervenirea în numirea directorului al Poliției Federale din Rio de Janeiro pentru a stopa investagațiile împotrvia lui Queiroz.

O Globo, una dintre cele mai mari agenții de presă din Brazlia, a condamnat acțiunile lui Bolsonaro împotriva reporterului printr-un comunicat publicat duminică, la câteva ore după incident.

„GLOBO repudiază agresiunea președintelui Jair Bolsonaro împotriva unui reporter care doar își făcea treaba îndeplinindu-și rolul într-o manieră total profesională”, se arată în comunicat.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
352 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu e nimica nou aici, un fost presedinte francez (a se citi amantul de atunci a renumitei Carla Bruni, monsieur Sarkozy) I-a declarat la o emisiune in direct reporterului care a pus o intrebare usor personala privind doamna in cauza: Nu stiu ce ma impiedica sa iti trag un pumn in gura pentru intrebarea asta… Bine, ca ala I-a fost si ultimul mandat pe care l-a vazut, macar a ramas cu doamna…

  2. Jigodiile astea ,care in timpul liber isi dau chilotii jos prin tufisuri pentru bani ,le numiti presa?Nici macar presa nazista nu era atat de nemernica si prostituata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger