AcasăȘTIRI EXTERNEBolsonaro e distrus! Ce i-au descoperit medicii în plămâni, după ce s-a...

Bolsonaro e distrus! Ce i-au descoperit medicii în plămâni, după ce s-a vindecat de Covid-19. Au rămas fără cuvinte!

Jair Bolsonaro

Președintele brazilian Jair Bolsonaro spune că are „mucegai” în plămâni. Acesta a declarat, joi, că urmează un tratament cu antibiotice din cauza unei infecții pe care a dobândit-o recent și care l-a făcut să se simtă slăbit, informează Reuters.

Numai ce am făcut un test de sânge. Ieri mă simțeam slăbit. Au descoperit că am o infecție. Acum mă tratez cu antibiotice”, a afirmat el, într-un videoclip live. „După 20 de zile petrecute în casă, am alte probleme. Am mucegai în plămâni”, a spus el, referindu-se la cele aproape trei săptămâni petrecute la reședința prezidențială. Bolsonaro a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 7 iulie după luni în care a ignorat regulile de siguranță. Sâmbăta trecută, președintele brazilian a fost testat negativ.

Deși starea de sănătate e precară, președintele Braziliei a spus că va merge, vineri, în vizită în sudul statului Rio Grande do Sul.

Prima Doamnă a Braziliei, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

La doar câteva zile după ce Bolsonaro a spus că s-a vindecat de Covid-19, soția acestuia, Michelle, a primit rezultate pozitive. „Prima doamnă Michelle Bolsonaro a fost testată pozitiv pentru Covid-19 joi. Ea este în stare bună și va urma toate protocoalele stabilite”, a spus șeful statului, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus.

Prima doamnă a fost văzută ultima dată în public miercuri după-amiază, când a participat la un eveniment oficial la Brasilia alături de soțul său. Michelle Bolsonaro, în vârstă de 38 de ani, este a treia soție a lui Jair Bolsonaro.

Cu doar câteva ore înainte de acest anunț, ministrul Științei și tehnologiei din Brazilia, Marcos Pontes, a spus că testul său este pozitiv, devenind al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro care a fost diagnosticat cu boala Covid-19.

author avatar
Andreea Vlad
415 afisari

3 COMENTARII

  1. DECI ,,după 20 de zile petrecute în casă am mucegai la plămîni”!! Asta face carantinarea la om! Îl îmbolnăvește mai rău! Pe perioada gripei spaniole medicii îi țineau pe bolnavi in aer liber și la soare,iar rate de însănaătoșire era f.mare !! Azi in casă la pușcărie la domiciliu !! Huoooooooooo imbecilii dreacu !! ÎN KOREEA DE NORD CU VOI LA Kim Jong Un !

    • Dar, trebuie observata PLACEREA SADICA CE EMANA DIN TEXTUL ASTA !!!
      Mucegai este in creierii cioclilor din asa-zisa presa romaneasca !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger