AcasăȘTIRI EXTERNEAlertă la Palat! Soția președintelui, infectată cu noul coronavirus!

Alertă la Palat! Soția președintelui, infectată cu noul coronavirus!

Soția președintelui brazilian Jair Bolsonaro și unul dintre miniștrii săi au fost testați pozitiv cu Covid-19, potrivit unei declarații oficiale făcute joi, pe 30 iulie. La nivelul Braziliei, al doilea cel mai afectat stat, după SUA, răspândirea noului coronavirus nu a arătat semne de încetinire.

La doar câteva zile după ce Bolsonaro a spus că s-a vindecat de Covid-19 (președintele s-a aflat câteva săptămâni în carantină), soția acestuia, Michelle, a primit rezultate pozitive. „Prima doamnă Michelle Bolsonaro a fost testată pozitiv pentru Covid-19 joi. Ea este în stare bună și va urma toate protocoalele stabilite”, a spus șeful statului, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus. Michelle Bolsonaro, în vârstă de 38 de ani, este a treia soție a lui Jair Bolsonaro.

Cu doar câteva ore înainte de acest anunț, ministrul Științei și tehnologiei din Brazilia, Marcos Pontes, a spus că testul său este pozitiv, devenind al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro care a fost diagnosticat cu boala Covid-19.

Brazilia, focar de Covid-19. Peste 90.000 de decese!

Infecțiile lor sunt un semn evident al focarului din Brazilia, unde zilnic se înregistrează noi cazuri de Covid-19. Cele 69.074 de cazuri noi confirmate și 1.595 de decese suplimentare raportate de Ministerul Sănătății au adus țara la un număr de peste 2,5 milioane de persoane infectate și peste 90.000 de persoane decedate.

Pontes a anunțat pe Facebook că este în carantină și lucrează de acasă. „Tocmai am fost testat pozitiv cu noul coronavirus”, a spus el. „Sunt bine, am doar niște simptome de gripă și dureri de cap”.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger