Cauta

O terasă le-a stricat concediul din Grecia: pe ce au plătit 510 dolari. Le-a căzut faţa când au văzut nota de plată!

grecia granita

Doi turiști susţin că au fost înșelați cu nota de plată la unul dintre restaurantele din Mykonos. Se pare că și de această dată a mai avut-o loc o înșelătorie cu un cuplu din SUA.

Turiştii americani au mers la un bar pentru a servi cu o băutură chiar de la malul mării. Cei doi căutau un taxi să ajung înapoi la hotel, însă au văzut că restaurantul anunță că taxiurile pot fi chemat iar din interior.

Chelnerul nu le-a arătat meniul

Theodora McCormick din New Jersey a acuzat barul că are un „model de afaceri bizar” de „răpirea turiștilor și de a face oamenii nefericiți”.

„I-am spus soțului meu: ‘Oh, de ce nu chemăm un taxi și luăm o băutură’”, și-a amintit McCormick. „Asta a fost marea mea greșeală.”

Călătorii și-au dat seama pentru că ceva era suspect atunci când i-au cerut unui chelner un meniu de cocktailuri, iar acesta a preferat să spună cu voce tare o listă de opțiuni de băutură.

510 dolari pe 2 Martini, 2 beri şi stridii

Clienții au cumpărat două beri, două martini și o duzină de stridii, pe care chelnerul a făcut presiuni să le comande. Cuplul nu a putut să înțeleagă cifra exorbitantă care apărea pe nota de plată.

„A fost Mykonos; știam că va fi ridicol… 250 de euro, la asta ne gândeam”, a spus turistul cu experiență. „Dar am primit nota și era în jur de 500 de euro”, sau aproximativ 510 de dolari.

„I-am spus soțului meu: „Suntem într-o țară străină. Este ridicol, dar este evident un fel de înșelătorie. Vom plăti și vom încerca să ne ocupăm de asta mai târziu”, a mai zis femeia.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version