AcasăȘTIRI EXTERNESUFERINŢĂ pentru românii care pleacă, în Grecia, cu maşina. E mai rău...

SUFERINŢĂ pentru românii care pleacă, în Grecia, cu maşina. E mai rău decât în ţară

coada-de-masini-vamaCOŞMAR pentru românii revin din Bulgaria şi Grecia. Ce tratament au primit la intrarea în România

Plajele şi insulele din Grecia atrag ca un magnet în perioada estivală. Din păcate, la fel şi scumpirile. Şoferii români le simt cel mai mult, din cauză că benzina şi motorina au tarife mai sus decât în ţara noastră.

Un turist român aflat în vacanță în insula Thassos a postat pe grupul Forum Grecia o fotografie cu prețurile carburanților.

Motorina, mai scumpă cu 1 leu

Astfel, motorina costă 1.959 euro / litru = 9.65 lei, aceasta fiind cu aproximativ 1 leu mai mult decât în România. Ceea ce însemnă că pentru un plin de motorină (ținând cont că un rezervor are în jur de 50 de litri) te poate ajunge la aproape 100 de euro. Benzina costă 2.215 euro / litru = 10.91 lei.

Altfel, în Grecia, mai sunt şi alte pericole. Cum ar fi rechinii. Turiștii de pe insula Kos susțin că au văzut un rechin foarte aproape de țărm și au filmat momentul.

„Abia ieșisem din apă și mă bucur că am ieșit. nu am vrut să fiu următoarea lui masă”, a declarat Jackie Jones, un turist.

Posibila apariție a rechinului vine în contextul în care turiștii britanici au fost avertizați de o creștere a numărului de atacuri de rechini în Marea Mediterană.

author avatar
Andrei Ștefan
1.202 afisari

10 COMENTARII

    • ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI . CENZUREAZA SI SUPRIMA CONTURILE CELOR CE FAC COMENTARII CE NU ELOGIAZA GENERALUL IDIOT , COALITIA SI PE PLAVANU CRETIN DE LA COTROACE

      ZIARE.COM. UN SITE DE BOSOROGI COMUNISTI CE LING IN CUR MAI CEVA CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU DICTATORUL SKIOR SI CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE

      CENZURA SI AMENINTARI DACA NU LAUDATI TRANTORUL SI POLITICIENII

      ZOAIE.COM PERICOL PENTRU DEMOCRATIE . SI LIBERTATEA PRESEI

      Răspundeți

  1. Reclama platita. De unde rechini in Mediterana. Poate a vazut un guvid. Cand iti e foame ai vedenii.

  2. Eu la Olimp la Trei Colonei daca exista cerere ma imbrac in uniforma mea de colonel de Militie si fac o demonstratie cu bastonul de cauciuc sau/si rotisor. Parcarea este gratuita iar un pranz ptr o persoana (felul 1, 2 si desert) costa numai 29 de lei. Bucatar este Dl Porcisteanu care a gatit ptr 5-600 de persoane timp de peste 20 de ani la Poarta Alba.

  3. Pretenții cretine, ca benzina să fie mai ieftina sau măcar la fel de scumpă precum acasă. Sau prețurile mai mici. Las’ că diferența e suportabilă… Stați fraților în găoacea voastră și nu mai umpleți spațiul public de cerințe idioate.

  4. Se poate merge si cu trenul si e mai odihnitor. Despre rechini.
    Au fost atacuri si in Anglia in Spania dar si in Egipt unde o româncă a fost sfasiata.
    Ce sa zic, rechinii mai migrează dar rechin in Anglia… acolo a fost plantat.
    -intri in apa si iesi repede nu te duci in larg, te duci la piscina de la hotel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger