Cauta

Europa, sub amenințarea bombelor lui Putin, Joe Biden, la o plimbare cu bicicleta! FOTO&VIDEO cu președintele Americii relaxându-se în weekend

joe biden

Nu-l sperie un război cu Rusia! Joe Biden se relaxează la o plimbare cu bicicleta - FOTO

Joe Biden nu va vizita Ucraina în timpul călătoriei sale în Europa săptămâna aceasta, a declarat duminică secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, după ce oficialii de la Kiev i-au adresat președintelui o invitație deschisă pe fondul războiului cu Rusia.

Deși a adus adesea în discuție al Treilea Război Mondial și chiar și președintele Ucrainei Volodimir Zelenski l-a avertizat în acest sens, Joe Biden se relaxează la plajă.

Biden, relaxat prin Gordons Pond State Park

Deși tensiunile geopolitice sunt din ce în ce mai încordate pe fondul invaziei ruse în Ucraina, președintele american se plimbă cu bicicleta. La 79 de ani!

Liderul de la Casa Albă, care urmează să ajungă zilele acestea în Europa, a fost surprins pedalând prin Gordons Pond State Park din Rehoboth Beach, Delaware, unde deține o casă de vacanță, probabil pentru a-și organiza agenda înainte de summit-ul NATO de la Burxelles.

. A

Biden vine în Europa. A ignorat, din nou, România

Ieșirea lui Biden la plajă are loc în aceeași zi în care a fost difuzat un interviu de televiziune în care Zelenski a transmis un avertisment despre un al treilea război mondial dacă discuțiile de pace cu Rusia eșuează.

Zelenski a spus că „orice format” ar trebui folosit pentru a avea posibilitatea de a negocia cu Rusia, în special cu președintele rus Vladimir Putin. „Cred că trebuie să folosim orice format, orice șansă pentru a avea posibilitatea de a negocia, posibilitatea de a vorbi cu Putin. Dar dacă aceste încercări eșuează, asta ar însemna că acesta este un al treilea război mondial”, a spus Zelenski, potrivit Fox News.

The Bidens go for a bike ride near Cape Henlopen State Park

Biden urmează să călătorească la Bruxelles, Belgia, săptămâna aceasta, pentru summitul NATO din 24 martie privind războiul din Ucraina , potrivit Casei Albe. De asemenea, este de așteptat să participe la un summit programat al Consiliului European.

Președintele american nu va ajunge în Ucraina, în ciuda invitațiilor din partea oficialilor de la Kiev. În schimb, el va ajunge în Polonia, la Varșovia, ignorând din nou România.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version