AcasăȘTIRI EXTERNEPetro Poroşenko îl cheamă pe Joe Biden în Ucraina. Liderul de la...

Petro Poroşenko îl cheamă pe Joe Biden în Ucraina. Liderul de la Casa Albă ajunge, săptămâna viitoare, în Europa

joe bidenJoe Biden, pacient și președinte al Americii! Liderul de la Casa Albă, protagonistul celui mai stânjenitor moment din mandatul său!

Petro Poroşenko, fostul preşedinte al Ucrainei, a declarat că preşedintele american Joe Biden ar trebui să viziteze Ucraina în timp ce se află în Europa, la summit-ul NATO de la Bruxelles, săptămâna viitoare.

De ce nu – foarte bun prieten al meu, foarte bun prieten al Ucrainei, Joe Biden – de ce nu vine să ne viziteze aici, săptămâna viitoare, ca simbol al solidarităţii?”, a declarat, sâmbătă, pentru CNN, Poroşenko la Kiev.

De ce este chemat Biden în Ucraina

Un aspru contestar al Rusiei din cauza invaziei din Ucraina, Joer Biden este considerat un prieten al ucrainenilor. „Acesta ar fi un pas extrem de corect pentru a demonstra că întreaga lume este alături de noi împotriva Rusiei”, a adăugat Poroşenko.

Fostul preşedinte din Ucraina susţine că poporul asuprit de ruşi nu luptă doar pentru ţara şi libertatea lor, ci ”pentru securitatea europeană, libertatea şi democraţia şi pentru securitatea globală”.

Joe Biden va călători la Bruxelles pentru a participa la summit-ul NATO din 24 martie şi se va alătura, de asemenea, la o reuniune a Consiliului European, potrivit Casei Albe.

author avatar
Andrei Ștefan
354 afisari

7 COMENTARII

  1. Da. Urmează un nou Plan Marshall Energetic pentru ieoropa. Ca să fie bine legată cu gura de furtunul marelui licurici obez pentru totdeauna. Și să nu uite cine e stăpânul.

    • Rușii au publicat documentele originale despre biolaboratoarele militare din Ukraina cu numele responsabilului amerigun, cu tot. Vine să ne învețe cum trebuie extinsă cenzura asupra informațiilor „sensibile”..

  2. POROSENKO ,NU-I ZELINSKY !,POROSENKO STIE CINE ERA IN SPATELE LUI ZELINSKY LA ALEGERI !.
    AZI POROSENKO IL INVITA PE BIDEN ROBINETTE SA VADA EFECTUL GOGOSILOR SI CLABUCILOR PLUS EFECTUL BIDEN JR ASUPRA UNEI TARI CARE VISA LA DEMOCRATIE SI LIBERTATEA DE EXPRIMARE !. CINE VINDEA GOGOSI ?,CINE ADORMEA VIGILENTA CU POVESTI ?,CINE PROMITEA MAREA CU SAREA INTR-O ZONA TENSIONATA DE CONFLICTE ?.
    GENETIC UCRAINA NU POATE FI ORCE !,GENETIC IN UCRAINA SUNT FII,,FICE ,FRATI ,SURORI,CUMNATI ,UNCHI,BUNICI ,MATUSI ORCE RUDE DE SAHNGE <IN CARE TU BIDEN AI GENERAT DIVORT CU SILA ,URA CAT INCAPE ,CHIAR MOARTE IN LOC DE LIBERTATE !.
    POROSENCO TE INVITA SA-TI VEZI ROADELE , INTERVENTIEI TALE SI ALE LUI BIDEN JR ,SUNT SIGUR NU VEI FACE PASUL ESTI MULT PREA LAS .
    POROSENKO IN SCHIMB ESTE IN TRANSEE EL INCA VREA CA UCRAINA SA EXISTE ,DAR NU CA SI VACA DE MULS.

  3. Daca ati detinut laboratoare in afara legii cu virusi acum dupa ce omenirea deja a trait o drama voi ati trebui desfiintati intradevar nu ajutati. In rest voi politicienii ati adus aici ucraina si ati crezut in promisiuni irealizabile cum a zis borell de la ue!!!

  4. Asta cu ” liderul ”, de la Casa Albā sau de oriunde, e de tot râsul, când e vorba de Biden. El nu-si mai controleazā nici propriul sfincter, poartā pampers, darāmite Casa Albā.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger