AcasăȘTIRI EXTERNEItalia a declarat RĂZBOI Covid-ului! Măsurile DURE au început de azi!

Italia a declarat RĂZBOI Covid-ului! Măsurile DURE au început de azi!

Giuseppe-Conte-ItaliaItalia a declarat RĂZBOI Covid-ului! Măsurile DURE au început de azi!

Italia a trecut la măsuri severe de apărare împotriva noului coronavirus. Luni, a început administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19.

Cine are prioritate la doza 3? Categoriile vulnerabile, ce reprezintă aproximativ trei milioane de persoane, conform indicaţiilor Comitetului Tehnico-Ştiinţific italian.

Situaţia epidemiologică s-a stabilizat

Aşadar, Italia începe astăzi administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid pentru pacienţii fragili și cu risc (care afectează aproximativ trei milioane de pacienți).

Tot astăzi s-a publicat în Monitorul Oficial decretul prin care permisul verde va deveni obligatoriu, începând cu 15 octombrie, pentru de aproximativ 23 de milioane de oameni din câmpul muncii.

Primii italieni care vor primi doza suplimentară de vaccin sunt persoanele imunodeprimate, cele care au fost supuse unui transplant şi anumiţi pacienţi oncologici. În următoarea etapă a treia doză va fi administrată persoanelor în vârstă de peste 80 de ani, rezidenţilor din căminele de bătrâni şi personalului sanitar.

Au vaccinat 40 milioane de oameni

Începerea administrării acestei doze suplimentare survine într-un moment în care în Italia situaţia epidemiologică s-a stabilizat, această ţară cu peste 60 de milioane de locuitori înregistrând în ultimele 24 de ore 3.838 de noi cazuri de COVID-19 şi 24 de decese asociate acestei boli.

Până astăzi, Italia a vaccinat, cu schema completă, 40.916.433 de rezidenţi, adică 75,76% din populaţia în vârstă de peste 12 ani.

author avatar
Andrei Ștefan
907 afisari

4 COMENTARII

  1. Eu cred ca a declarat razboi poporului italian.Tu,Fane,cand declari razboi prostiei care te-a acaparat?

    • Fane asta al tau nu poate declara război prostiei pentru ca el este un prost irecuperabil ! Auzi expresie din lemnul vorbirii prostului: ” câmpul muncii ” adica tâmpițel, ce balangani tu la saitul asta o faci, nu-i asa, pentru ca esti angajat in ” câmpul muncii ” ?

  2. Italia e demult un stat fascist, e mai rau ca pe vremea fanfaronului ala de mussolini, acum la ghertzoii astia de hipsteri italieni, care de acum se numesc mai nou hamsteri italieni 🙂 o sa le dea criminalul ala globalist de Draghi vaxinuri in cap pana o sa ii rareasca de tot !! Va meritati soarta, bai macaronarilor lui peste prajit, numai acolo in Sudul sarac sunt mai putini cobai, dar acolo sunt probleme mari cu mafia lor, care e prezenta peste tot, in toate institutiile statului, acolo chiar e cam periculos si sa calatoresti mai mult de cateva zile pe acolo, dar apoi si sa traiesti acolo, majoritatea boschetarilor muncesc pentru traficantii de tot felul, asa ca halal Italia, s-a cam terminat si acolo La Dolce Vita, acum urmeaza La Nera Vita, urmeaza Iadul pentru voi, italienilor, o sa fie ca in Dante, bai taranilor dusi cu pluta pe jos pe Tibru !! Ha ha ha 🙂 Si nu uitati, bai va fan cullo tampiti, unica si ultima solutie, ca la nazistii din Birkenau: Vaxin Macht Frei 🙂 Ha ha ha 🙂

  3. Și-n România va fi la fel. Nu te vaccinezi, trebuie să fii eliminat prin orice mijloace. Eu tot întreb de ce ( încă) nu ne aliniază în fața unei gropi cu spatele la plutonul de execuție. Am auzi doar „Foc!” și s-ar termina. Așa trebuie să mori de foame, în chinuri, pentru loialitatea față de sinele tău. Ce constituție domnule, libertatea conștiinței și demnitate, povești de adormit copiii .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger