Cauta

După ce a vorbit cu morții, Biden s-a pierdut în grădina Casei Albe. „Unde mergem?” / Noi temeri privind luciditatea președintelui – VIDEO

După ce a vorbit cu morții, Biden s-a pierdut în grădina Casei Albe. „Unde mergem?” / Noi temeri privind luciditatea președintelui - VIDEO

Președintele SUA, Joe Biden, a avut iarăși ceea ce părea un moment de rătăcire și dezorientare, în timp ce se afla în grădina Casei Albe pentru a participa la un eveniment aniversar.

Luni, Joe Biden a plantat un copac împreună cu soția sa, Jill, în spatele reședinței prezidențiale, în onoarea celei de-a 50-a aniversări a muncii grădinarului de la Casa Albă.

„Unde mergem? Și dacă aș vrea să merg pe acolo?”

După acest act simbolic, președintele Statelor Unite a dat să plece, dar a părut pierdut și dezorientat câteva momente, ca un om care nu știe ce să facă.

Apoi s-a întors către personalul său și a întrebat: „Unde mergem?”. „Și dacă aș vrea să merg pe acolo?”, a mai întrebat Biden. Personalul președintelui l-a redirecționat apoi înspre apartamentele private.

La aproape 80 de ani (îi va împlini în noiembrie), cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite apare deseori confuz, ceea ce alimentează speculații (și nu numai) privind sănătatea sa mintală. Săptămâna trecută, Joe Biden a părut, de asemenea, deosebit de confuz după un discurs în Pittsburgh, înainte de a părăsi scena în grabă, scrie 20 Minutes.

Dialog cu o deputată moartă

Cel mai în vârstă ocupant al Casei Albe din istoria SUA este ironizat în mod regulat de republicani – în special de Donald Trump – care îl acuză că este senil. Detractorii săi subliniază elocvența sa uneori dificilă, dar Joe Biden a menționat de mai multe ori de la începutul campaniei sale că a suferit de bâlbâială în copilărie. De fiecare dată când președintele american face o gafă, rețelele de socializare intră în frenezie și vorbesc despre problemele sale de sănătate.

La sfârșitul lunii septembrie, controversa s-a amplificat. Democratul ținuse un discurs dedicat luptei împotriva obezității și insecurității alimentare. În timpul acestui discurs, el a întrebat unde este fosta deputată Jackie Walorski, care era foarte implicată în aceste probleme. Dar fosta membră a Camerei Reprezentanților a murit în august într-un accident de mașină, iar președintele părea să fi uitat de moartea ei Cu toate acestea, un examen medical complet a concluzionat în noiembrie anul trecut că Joe Biden este „robust” și „apt” pentru funcția de președinte.

Ultimele stiri

  • Biden dă de pământ cu procurorul CPI care a emis mandat de arestare împotriva premierului israelian Netanyahu
  • Turcia declară doliu național cu ocazia morții președintelui Raisi
  • SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne
  • VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2
  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Exit mobile version