AcasăȘTIRI EXTERNEO nouă gafă a președintelui SUA. Joe Biden s-a trezit că vorbește...

O nouă gafă a președintelui SUA. Joe Biden s-a trezit că vorbește cu morții. „Unde este Jackie?” – VIDEO

O nouă gafă a președintelui SUA. Joe Biden s-a trezit că vorbește cu morții. „Unde este Jackie?” - VIDEO / Foto: printscreen

Într-un discurs ținut miercuri, președintele american Joe Biden a părut să se adreseze unei politiciene republicane din Congres, care a murit la începutul lunii august.

Joe Biden a perturbat audiența miercuri, întrebând după o fostă reprezentantă republicană care a murit într-un accident de mașină la începutul lunii august.

Noi dubii despre starea de sănătate a președintelui

Președintele american ținea un discurs despre lupta împotriva obezității și a insecurității alimentare când a dorit să le mulțumească congresmenilor implicați în această luptă. Atunci a întrebat: „Unde e Jackie?”, Jackie fiind prenumele lui Jackie Walorski, fost membru al Camerei Reprezentanților.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care sunteți aici”, spusese anterior Biden, menționând alți doi parlamentari care s-au implicat în mod deosebit în aceste probleme, unul republican și unul democrat, înainte de a pune întrebarea, scrie Le Point.

Jackie Walorski, aleasă republicană din Indiana, era foarte implicat în lupta împotriva malnutriției. Ea a fost implicată activ în pregătirea unui summit major pe această temă, la care Joe Biden a luat cuvântul miercuri. Casa Albă a emis o declarație după moartea ei, în care președintele SUA s-a declarat „șocat și întristat”.

Casa Albă: „Avea o părere foarte bună despre ea”

După Joe Biden, a venit rândul purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Multe persoane au revenit asupra incidentului, părând a fi îngrijorate de starea de sănătate a președintelui american. „Se gândea foarte mult la ea. (…) Nu mi se pare deranjant”, a răspuns Karine Jean-Pierre. Ea a adăugat că  Biden urma să se întâlnească vineri cu familia lui Jackie Walorski, cu ocazia semnării unei legi împotriva malnutriției. O modalitate, potrivit purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, de a aduce un omagiu muncii „remarcabile” depuse de Jackie Walorski în acest domeniu.

 

 

author avatar
Tudor Borcea
837 afisari

13 COMENTARII

  1. Borcea, fratele mai mic al pacientului robinet, auzi:
    „Jackie Walorski, aleasă republicană din Indiana, era foarte implicat în lupta împotriva malnutriției.”
    Hotărăște-te ce-i Jackie asta, bărbat sau femeie adică ori este „aleasă” ori este „implicat”, tembele?🤣

  2. Vezi gafa lui Biden din februarie 2022 „IF Russia invades …then there will be no longer a Nord Stream 2.We will bring an end to it „,vreti alta dovada de iresponsabilitate politica ?.
    Vreti alta dovada de provocare a unei conflagratii mondiale ?. Iata ca iresponsabilul si-a dus treaba pana la capat si a distrus ambele conducte !.
    Nort stream 2 grosime conducta 40 mm !,protectie din beton 110 mm !,adancime la care era pozata conducta in zonele in care a fost afectata 70-100 m ,in urma exploziilor pe seismografele din Suedia s-au inregistrat valori de 2,-3 grade Rihter !.
    Vezi atentionarea facuta de CIA Germaniei ca va fi sabotata conducta Nord Strem 2 !

  3. Nu e de ras e de plans…sau si una si alta simultan…pentru ca carcasa ambulantaBideu e zombifixat si citeste tampeniile scrise de altii…..CEAISESCU al 2-lea la WhiteHouse

    • @SilverFox 2022-09-29 11:20 11:20:46
      MIE IMI PLACE
      AMERICA IS THE BEST
      AMERICA IS FIRST
      AS USUAL
      S-A IMPIEDICAT PE TREPTELE AVIONULUI DE VREO TREI ORI
      A CAZUT DUPA BICICLETA
      LA INTALNIREA CU SECRETARUL APARARII ADICA MINISTRUL LA EI…ZICEA…MA INTALNESC CU BAIATUL ASTA CARE ARE DE FACUT TREABA AIA…..
      A ZIS LA UN MOMENT…CE FAC EU AICI….
      SHAKE HANDS CU AERUL
      CITESTE DUPA BILETEL…ACUM TE ASEZI..ACUM DAI BUNA ZIUA…TE ASEZI PE SCAUN…TE RIDICI…IESI DIN SALA…
      ACUM VORBESTE CU MORTII
      ASTEPT NOUTATI
      MINUNI DIN ASTEA SE MAI POT INTAMPLA

  4. Toate mesajele sint itr o limba pe care nu o iteleg.Tot nu ati inteles ca sintem victimile unor oameni foarte bogati si ai unor conducatori nebuni bonlavi si statele lumi cauta soluti de ce cale efrica sa spuna adevarul despre pandemie si razboi care sint interesele ?

  5. & Joe se pare că a prins o cale de comunicare între baza piramidei de pe dolar și partea superioară , vârful piramidei , spiritele ,cu care comunică în mod tradițional și indigenii Americii, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger