Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Incredibil, Rusia anunță că România va fi implicată în împărțirea Ucrainei! Ce teritorii ne revin

Cum va fi împărțită Ucraina la sfârșitul războiului? Expert militar: „Există deja o hartă a diviziunii” / Ce teritoriu îi revine României

Războiul din Ucraina e în plină desfășurare, dar planul de împărțire a teritoriilor a fost făcut de ceva vreme. Potrivit unui expert militar rus, doar Kievul și regiunile din apropiere vor rămâne Ucrainei.

Nu este pentru prima dată când Kremlinul lansează astfel de informații, dar până acum România nu a fost implicată în scenariile rușilor.

Ucraina, împărțită! Vestul, controlat de Polonia

Yuri Knutov, ofițer rus de intelligence militar, susține că regiunile de la Harkov până la Transnistria vor deveni rusești, iar vestul Ucrainei va fi împărțit între Polonia, Ungaria și România.

Ucraina de Vest nu a fost și nu va fi niciodată pro-rusă. Vestul ucrainei va fi împărțit între polonia, ungaria și românia! – Yuri Knutov

„Stabilirea controlului de către Polonia va duce la conflicte între polonezi și ucraineni. Și nu ar trebui să ne amestecăm”, mai spune expertul militar.

Knutov a menționat că Rusia nu are autoritatea și instrumentele care să împiedice Polonia să stabilească controlul asupra teritoriilor ucrainene de vest. Și acolo se vor alătura Ungaria și România, consideră oficialul rus, citat de military.pravda.ru.

Ucraina va plăti un preț uriaș

Mai devreme sau mai târziu, războiul din Ucraina va lua sfârșit. În ce condiții, e destul de greu de anticipat, dar experții cred că prețul va fi extrem de ridicat pentru Ucraina.

Președintele rus a început invazia Ucrainei în condițiile în care Crimeea fusese deja anexată, iar enclavele Lugansk și Donețk își proclamaseră independența față de Kiev. De când a început invazia, forțele lui Putin au asediat, dar nu au luat capitala Kiev, au pus în schimb mâna pe Meritopol, Mariupol și Herson. De asemenea, și-au extins teritoriile controlate de ruși în Donețk, Lugansk și Crimeea, teritorii asupra cărora avea controlul de la începutul invaziei sale.

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version