Cauta

Cum ar plănui elita rusă să „scape” de Vladimir Putin, conform serviciilor secrete din Ucraina. Ar fi 3 variante de anihilare!

putin fsb

Cum ar plănui elita rusă să "scape" de Vladimir Putin, conform serviciilor secrete din Ucraina. Ar fi 3 variante de anihilare!

Serviciile secrete din Ucraina pretind că elita rusă ar pune la cale un plan pentru a „scăpa” de Vladimir Putin. Ruşii cu o oarecare putere ar dori reluarea legăturilor economice cu Occidentul.

Șeful FSB, Aleksandr Bortnikov, ar fi luat în calcul drept succesor al lui Putin, potrivit serviciului secret ucrainean citat de Kyiv Independent.

Trei variante pentru anihilarea lui Putin

Elita rusă are în vedere mai multe opţiuni pentru înlăturarea de la putere a preşedintelui rus Vladimir Putin. Printre acestea: otrăvirea, o boală bruscă sau un accident.

Potrivit serviciilor secrete ucrainene, un grup de oameni influenţi care se opun preşedintelui rus Vladimir Putin se formează în rândul elitei de afaceri şi politice ruseşti.

„Scopul lor este îndepărtarea rapidă a lui Putin de la putere şi restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, susţin agenţii ucraineni.

Directorul FSB, succesorul lui Putin?

Directorul FSB Aleksander Bortnikov ar fi succesorul lui Putin. Se observă că Bortnikov a fost cel care a căzut recent în dizgraţia liderului de la Kremlin. Motivul oficial ar fi fost greşelile de calcul fatale din războiul împotriva Ucrainei.

Bortnikov şi departamentul său au fost responsabili pentru analizarea stării de spirit a populaţiei Ucrainei şi a forţelor armatei ucrainene.

Se ştie că Bortnikov şi alţi reprezentanţi influenţi ai elitei ruse iau în considerare diverse opţiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere. În special, otrăvirea, îmbolnăvirea bruscă sau alt „accident” nu pot fi excluse.

Este posibil ca recenta «scurgere» a locaţiei unităţilor cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese”, se arată în raportul serviciilor secrete ucrainene, preluat şi de Adevarul.

Ultimele stiri

  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Mai tare ca Oțelul!
  • Prietenia fără limite: Xi-Putin!
  • De ce China câștigă cursa armelor. Povestea unui “geniu incontestabil”
  • Sustenabilitatea, tema dezbătută de Ziua Mondială a Metrologiei
  • Cea mai mare economie din lume nu se descurcă fără migranți
  • Exit mobile version