AcasăȘTIRI EXTERNEColin Powell, fost secretar de stat american sub George W. Bush, a...

Colin Powell, fost secretar de stat american sub George W. Bush, a murit de Covid-19

Colin Powell, fost secretar de stat american sub George W. Bush, a murit de Covid-19

Generalul Colin Powell, secretar de stat sub administrația Bush, a murit de Covid-19, a anunțat familia acestuia luni, 18 octombrie. 

Avocat al războiului din Irak, el a recunoscut ulterior că minciuna despre armele de distrugere în masă irakiene îl va urmări mereu.

A fost complet vaccinat

Fostul secretar de stat al SUA sub conducerea lui George W. Bush, Colin Powell, general de armată cu patru stele, a murit la vârsta de 84 de ani din cauza „complicațiilor legate de Covid-19”, a anunțat familia, luni.

„Am pierdut un soț, tată și bunic remarcabil, iubitor și un mare american”, au spus membri familiei fostului general într-un comunicat publicat pe rețelele de socializare, adăugând că acesta a fost „complet vaccinat”.

Colin Powell a murit la spitalul Walter Reed, situat în suburbiile Washingtonului, unde președinții SUA sunt adesea tratați, scrie France 24.

Irak, „o pată” pe uniformă

Colin Powell a fost primul afro-american care a ocupat funcția de șef al Statului Major al Apărării sub președintele George HW Bush în timpul războiului din Golf din 1991, înainte de a deveni ministru de externe al SUA sub președinția republicană a lui George W. Bush.

Avocat al războiului din Irak, Colin Powell susținuse la 5 februarie 2003, în fața Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite, un lung discurs despre armele de distrugere în masă (ADM) pretins deținute de Irak, argumente care au fost folosite pentru a justifica invazia țării.

Mai târziu, el a recunoscut că prestația sa a fost o „pată” pentru reputația sa de militar: „Este o pată pentru că eu sunt cel care a făcut această prezentare în numele Statelor Unite în lume și va face întotdeauna parte din bilanțul meu”.

Născut la 5 aprilie 1937 în Harlem, Colin Powell a crescut în New York, unde a studiat geologia. Și-a început cariera militară în 1958. Trimis mai întâi în Germania, a fost apoi trimis în Vietnam, în calitate de consilier militar al lui John F. Kennedy.

 

author avatar
Tudor Borcea
383 afisari

5 COMENTARII

  1. COMPLET VACCINAT…COMPLET MORT!!! IATA DOVADA COMPETENTEI MEDICALE AMERICANE!! ERA UN VACCINIST…SA NU UITI ASTA, DARIE!

  2. A mintit cu irakul asa mare cum era si l a tradat si pe trump asa ca textura era cum era!!!

  3. „Am pierdut un soț, tată și bunic remarcabil, iubitor și un mare american” și unul dintre fakării lu madam corina crețu…. a mai crăpat o lepră. Dacă nu era covidutul trăia 1000 de ani, exact cât mai ierea pina la venirea a doua a tovarășului isus soolah de urs.. cum te-ai dus tu colineeeee și ai lăsat-o făr’ di mătărângă pe nănașa corina cea hulpavă ce tot înghițea și nimic nu scuipa.

    • Asta e intrebare de baraj(vidraru)! Ce se face?! Acum, de fapt de ceva vreme, înghite, dar numai în sec că soolah ioc. I-a trecut vremea și în loc de soolah de la înalți demnitari își ia kit-ul de vibratoare și și le înfige adânc in orificiile flasce(bleak). Tantee asta nu e niciodată în doliu, profitoarele și ipocritele sunt ever în căutarea profitului, ori de unde ar veni și sub orice forma ar veni..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger