AcasăSPORTVictorie importantă pentru Simona Halep, la Roma. Cu cine ar urma să...

Victorie importantă pentru Simona Halep, la Roma. Cu cine ar urma să joace în optimi

Simona pare să se simtă foarte bine pe zgură, la Roma, la ultima competiție importantă ce precede turneul de la Roland Garros (sursa foto: Facebook/Simona Halep)

Evoluând din postura de principala favorită la câștigarea trofeului la ediția din acest a turneului găzduit de capitala Italiei, Simona Halep a trecut fără mari bătăi de cap de adversara din turul doi.

Românca a evoluat direct în manșa secundă a turneului de la Roma, unde a întâlnit-o pe italianca Jasmine Paolini, locul 99 WTA. Simona învins-o în două seturi pe sportiva de 24 de ani, beneficiară a unui wild card, scor 6-3, 6-4. Înfruntarea de miercuri s-a încheiat după o oră și 23 de minute.

Halep așteaptă încheierea meciului dintre Daiana Iastremska (Ucraina), locul 29 mondial, și Amanda Anisimova, jucătoarea americană aflată pe poziția 27 WTA, pentru a afla numele adversarei din optimile competiției de la Roma.

Victoria de pe tabloul de simplu vine la doar o zi după rezultatul spectaculos obținut de Simona, alături de Monica Niculescu, în fața echipei Elina Svitolina-Dayana Yastremska (Ucraina), de care româncele au trecut cu un scor categoric, 6-0, 6-1, după doar 47 de minute de joc.

Pentru Simona Halep, competiția de la Roma – turneu la care a fost finalistă atât la ediția din 2017, cât și la cea din 2018 – este a doua la care participă după pauza generată de pandemia COVID. De altfel, românca a încheiat victorioasă turneul de la Praga, la mijlocul lunii august.

author avatar
Cristina Stefan
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger